В развитие

Всеки делник от 12 до14 часа и от 18 до 20 часа 

Водещи: Вероника Денизова и Делян Петришки 

Круизната индустрия не е засегната от коронавируса

Анджело Капуро - глобален изпълнителен директор на MSC Cruises, В развитие, 13.02.2020

Новостите в круизната индустрия са свързани с корабите, които сме пуснали досега и които ще пуснем в бъдеще. През 2021 г. ще има нови дестинации до Средиземноморието. Това каза Анджело Капуро - глобален изпълнителен директор на MSC Cruises, в предаването „В развитие“ с водещ Вероника Денизова.

„Когато говорим за дизайн и архитектура, трябва да споменем, че нашият флот е доста нов, залагаме на хардуера и всичко, което може да се заложи като интерактивна връзка, както и на услугите, които могат да се използват през смартфон. MSC Cruises се стреми и към опазване на околната среда“.

Капуро спомена, че основно при корабите на круизната компания са италианският лукс и обзавеждане.

Според него прогнозите за MSC Cruises са за растеж до 22% благодарение на пет нови кораба.

Гостът сподели и как епидемията от коронавирус се отразява на круизната индустрия.

„Целият туризмен сектор е засегнат от коронавируса. Круизните пътувания са през летния сезон, затова много от резервациите не са засегнати. Най-важна е сигурността на пътниците, затова правим проверки при записване на всеки един пътник“.

Още по темата

Анджело Капуро обясни, че българският пазар нараства много бързо, като целта на круизната компания е да адаптира своите продукти както към българския, така и към пазарите от Източна Европа.

Гледайте целия разговор във видеото.
 

 

Последни новини
Още от В развитие