Бизнес старт

Сутрешният блок на бизнес телевизията информира за първите новини от щатските, азиатските борси и БФБ. Водещите Роселина Петкова и Христо Николов запознават зрителите на Bloomberg TV Bulgaria с актуалните новини и събития от света на икономиката, бизнеса и финансите. В студиото на „Бизнес старт“ водещите се срещат с ключови фигури от политическия, икономическия и обществения живот, които представят своята експертиза и професионален поглед по темите, които диктуват новия ден.

Виж всички видеа...
В развитие

Предаването дава информация за новините от пазарите у нас и по света. Водещата Вероника Денизова прави преглед на данните за пазарите, политическите и икономическите процеси у нас и по света и коментира отражението им върху икономиката със своите събеседници. Всеки ден предаването прави преки връзки с офисите на Bloomberg от ключовите пазари.

Виж всички видеа...
Светът е бизнес

Водещият Ивайло Лаков дава прогнози и анализи на актуалните събития от света. Екип на Bloomberg от Ню Йорк се включва на живо с разширен коментар по макроикономически теми.

Виж всички видеа...
Бизнес среща

Опитът на предприемачите и мениджърите на компании, споделен от първо лице, е във фокуса на предаването. Главните действащи разказват пред водещата Таня Кръстева за своя бизнес – за старта и за развитието му от малък към среден и голям, анализират икономическата среда, в която работят, коментират пречките, с които се сблъскват на пазара и тенденциите, които се очертават.

Виж всички видеа...
Клуб Investor

Предаването е трибуна за финансови дебати и в рамките на един час фокусът е насочен към най-важните икономически теми от седмицата, с коментар от експерти. Водещ е Ивайло Лаков, който всекидневно следи актуалните теми от бизнеса.

Виж всички видеа...
UpDate

Предаването представя най-новото от света на високите технологии и иновациите . Автори и водещи са технологичните анализатори Елена Кирилова и Бойчо Попов. Те показват постиженията в хайтек индустрията, актуалните тех джаджи и най-интересните мобилни приложения и платформи. UpDate разказва и истории на успеха и вдъхновява бъдещите предприемачи с постиженията на български и международни стартъпи.

Виж всички видеа...
Bloomberg TV Bulgaria Интервю

Поредица от специални интервюта, подготвени от екипа на Bloomberg TV Bulgaria с лидерите на настоящето и бъдещето. Поредицата се излъчва всеки делник от 19:30 часа, а повторенията са всяка събота и неделя от 12:30 часа. В рамките на 30 минути екипът на телевизията среща зрителите с любопитни и важни теми, свързани с днешните иновации и бъдещето на света и човечеството.

Виж всички видеа...
ИмоТиТе

„ИмоТиТе“ е предаване за новите тенденции в строителството, архитектурата и пазара на недвижими имоти, с водещ Христо Николов. „ИмоТиТе“ е запазено място за най-важните новини от сектора - законодателни промени, нови проекти, статистика и пазарни анализи, кредитиране, цени и наеми.

Виж всички видеа...
VIB - архив

VIB e Very Important Bulgarians - документална кино поредица от портрети на българи със световно признати постижения в различни области. Героите в поредицата са не само наши съвременници, но и българи, оставили белег в световната история с работата си дори преди десетилетия. Автор: Биляна Митева.

Виж всички видеа...
Insider - архив

Предаването Insider с водещ Бисер Варчев поставя фокуса върху това какво движи капиталовите пазари, какво следят, как мислят и как действат трейдърите. Водещият анализира и коментира с интересни събeседници най-горещите борсови теми – ключови сделки, изненадващи движения и фактори, които оказват влияние върху решенията на инвеститорите

Виж всички видеа...
Investbook - архив

Предаването отразява гледната точка на бизнеса, всеки делничен ден от 20 часа. Водещият Александър Костадинов се фокусира върху темите, които обхващат начините за финансиране, законовите промени, маркетинг стратегиите, набирането на персонал, инвестиционните планове и други.

Виж всички видеа...