• Бизнес старт

  Сутрешният блок информира за първите новини от щатските, азиатските борси и БФБ. Излъчва се всеки делник от 7 до 9 часа. Водещите Живка Попатанасова и Христо Николов представят новини и събития, преглед на икономическия печат и води разговори в студиото с важни фигури от политическия и икономическия живот.

  Виж всички видеа

  В развитие

  Предаването дава информация за новините от пазарите у нас и по света. Излъчва се всеки делничен ден от 12-14 часа и 18-20 часа. Водещите Вероника Денизова, Делян Петришки и Светозар Димитров правят преглед на данните за пазарите, политическите и икономическите процеси у нас и по света и коментират отражението им върху икономиката със своите събеседници.

  Всеки ден предаването прави преки връзки с офисите на Bloomberg от ключовите пазари.

  Всеки понеделник, в рамките на вечерното издание на предаването, икономистът Георги Найденов ще прави анализ на най-важните икономически и финансови събития от изминалата седмица.

  Виж всички видеа
 • Светът е бизнес

  Предаването се излъчва всеки делник от 20,30 и 21,30 ч.

  Студиото на Ивайло Лаков от 20,30 ч. дава прогнози и анализи на актуалните събития от света. Екип на Bloomberg от Ню Йорк се включва на живо с разширен коментар по макроикономически теми.

  Студиото на Николай Кръстев от 21,30 ч. предлага задълбочен анализ и ексклузивни интервюта по теми, свързани с Балканите, Русия и Близкия Изток.

  Виж всички видеа

  Бизнес среща

  Опитът на предприемачите и мениджърите на компании, споделен от първо лице, е във фокуса на предаването – всеки делник от 21,00 часа. Главните действащи разказват пред водещата Таня Кръстева за своя бизнес – за старта и за развитието му от малък към среден и голям, анализират икономическата среда, в която работят, коментират пречките, с които се сблъскват на пазара и тенденциите, които се очертават.

  Виж всички видеа
 • Клуб Investor

  Предаването е трибуна за финансови дебати. Всяка събота от 20 часа в рамките на един час фокусът е насочен към най-важните икономически теми от седмицата, с коментар от експерти. Водещ е Ивайло Лаков, който всекидневно следи актуалните теми от бизнеса.

  Виж всички видеа

  UpDate

  Предаването представя най-новото от света на високите технологии и иновациите в събота и неделя в 19,30 часа. Автори и водещи са технологичните анализатори Елена Кирилова и Бойчо Попов. Те показват постиженията в хайтек индустрията, актуалните тех джаджи и най-интересните мобилни приложения и платформи. UpDate разказва и истории на успеха и вдъхновява бъдещите предприемачи с постиженията на български и международни стартъпи.

  Виж всички видеа
 • VIB

  VIB e Very Important Bulgarians - документална кино поредица от портрети на българи със световно признати постижения в различни области. Излъчват се в събота от 21,30 часа. Героите в поредицата са не само наши съвременници, но и българи, оставили белег в световната история с работата си дори преди десетилетия. Автор: Биляна Митева.

  Виж всички видеа

  Insider

  Предаването Insider с водещ Бисер Варчев поставя фокуса върху това какво движи капиталовите пазари, какво следят, как мислят и как действат трейдърите. Всяка неделя от 20:00 часа Бисер Варчев анализира и коментира с интересни събeседници най-горещите борсови теми – ключови сделки, изненадващи движения и фактори, които оказват влияние върху решенията на инвеститорите.

  Виж всички видеа
 • ИмоТиТе

  „ИмоТиТе“ е предаване за новите тенденции в строителството, архитектурата и пазара на недвижими имоти. Излъчва се всяка неделя от 21:00 часа с водещ Христо Николов. „ИмоТиТе“ е запазено място за най-важните новини от сектора - законодателни промени, нови проекти, статистика и пазарни анализи, кредитиране, цени и наеми.

  Виж всички видеа

  Смарт час

  „Смарт час“ е предаване за успешните практики и актуалните тенденции в българското и световното образование. Всеки понеделник от 21:00 часа Живка Попатанасова ще запознава зрителите както с трудностите в сферата, така и с необходимите визия и действия, за да бъдат учениците подготвени за бъдещето.

  Виж всички видеа
 • Investbook - архив

  Предаването отразява гледната точка на бизнеса, всеки делничен ден от 20 часа. Водещият Александър Костадинов се фокусира върху темите, които обхващат начините за финансиране, законовите промени, маркетинг стратегиите, набирането на персонал, инвестиционните планове и други.

  Виж всички видеа

  Invest/Or? - архив

  Обзор на най-актуалните и важни икономически и финансови теми, които движат пазарите. Излъчва се всяка неделя от 20 часа, с водещ Ивелина Петрова.Тя коментира със своите събеседници актуалните финансови процеси в България и по света. Редовната рубрика „Актив на седмицата“ акцентира върху актив, отчел интересно движение през предходните седем дни.

  Виж всички видеа