Бизнес старт

Всеки делничен ден 07:30 до 9:00 часа сутрешният блок на бизнес телевизията информира за първите новини от щатските, азиатските борси и БФБ. Водещите Роселина Петкова и Христо Николов запознават зрителите на Bloomberg TV Bulgaria с актуалните новини и събития от света на икономиката, бизнеса и финансите. В студиото на „Бизнес старт“ водещите се срещат с ключови фигури от политическия, икономическия и обществения живот, които представят своята експертиза и професионален поглед по темите, които диктуват новия ден.

Виж всички видеа...
В развитие

Всеки делничен ден между 12:00 и 14:00 часа предаването дава информация за новините от пазарите у нас и по света. Водещата Вероника Денизова прави преглед на данните за пазарите, политическите и икономическите процеси у нас и по света и коментира отражението им върху икономиката със своите събеседници. Всеки ден предаването прави преки връзки с офисите на Bloomberg от ключовите пазари.

Виж всички видеа...
Светът е бизнес

Водещият Ивайло Лаков дава прогнози и анализи на актуалните събития от света. Предаването се излъчва всеки делничен ден от 20:30 до 21 часа.

Виж всички видеа...
Bloomberg Терминал

Всеки ден в рамките на три емисии водещите Антоанет Василева и Виолета Драганева представят важните геополитически, финансови и корпоративни новини, статистики и данни от терминалите на Bloomberg L.P. С Bloomberg Терминал зрителите имат възможност да се запознават в реално време с последните данни от финансовите пазари, индустриите, компаниите, цената на петрола и златото и всички интересни движения около ценните книжа от всички класове активи.

Виж всички видеа...
Клуб Investor

Предаването е трибуна за финансови дебати и фокусът е насочен към най-важните икономически теми от седмицата, с коментар от експерти. Предаването се излъчва всяка събота от 20 до 21 часа с водещ Ивайло Лаков, който всекидневно следи актуалните теми от бизнеса.

Виж всички видеа...
UpDate

Предаването представя най-новото от света на високите технологии и иновациите. Автор и водещ е технологичният анализатор Елена Кирилова. Всяка събота и неделя от 19:30 до 20:30 часа тя показва постиженията в хайтек индустрията, актуалните технологични джаджи и най-интересните мобилни приложения и платформи. UpDate разказва и истории на успеха и вдъхновява бъдещите предприемачи с постиженията на български и международни стартъпи.

Виж всички видеа...
ИмоТиТе

„ИмоТиТе“ е предаване за новите тенденции в строителството, архитектурата и пазара на недвижими имоти, с водещ Христо Николов. „ИмоТиТе“ е запазено място за най-важните новини от сектора - законодателни промени, нови проекти, статистика и пазарни анализи, кредитиране, цени и наеми. Предаването се излъчва всяка неделя от 21 до 21:30 часа.

Виж всички видеа...
Футуризъм

Предаването "Футуризъм" разглежда фундаментални теми за развитието на живота на хората, а фокусът е върху развитието на технологиите и изкуствения интелект, бъдещето на образованието, медицината, икономиката, геополитиката и промените, които носи утрешният ден. Водещият Антон Груев ще дискутирара разнообразни теми с експерти в различни направления. Предаването се излъчва всеки четвъртък от 21:00 до 21:30 часа.

Виж всички видеа...
Made in Green

Всеки понеделник между 21:00 и 21:30 часа предаването "Made in Green" ще информира зрителите за екологичните промени в бизнес средите и иновациите, подпомагащи зелената трансформация. Водещата Роселина Петкова ще коментира с експерти и учени настъпващите промени в света и как това се отразява на бизнеса.

Виж всички видеа...
Чиста енергия

„Чиста енергия“ ще предостави анализи и коментари по темите, свързани с бъдещето и новите технологии в енергетиката - ядрената енергия, модерното инженерство, енергийните мощности, зелените политики, декарбонизацията, въглеродната неутралност, сигурността на енергийната система и регулаторната рамка за бизнеса в България. Предаването се излъчва всяка сряда от 21:00 до 21:30 часа.

Виж всички видеа...
Bloomberg TV Bulgaria Интервю - архив

Поредица от специални интервюта, подготвени от екипа на Bloomberg TV Bulgaria с лидерите на настоящето и бъдещето. Поредицата се излъчва всеки делник от 19:30 часа, а повторенията са всяка събота и неделя от 12:30 часа. В рамките на 30 минути екипът на телевизията среща зрителите с любопитни и важни теми, свързани с днешните иновации и бъдещето на света и човечеството.

Виж всички видеа...