В развитие

Всеки делник от 12 до14 часа и от 18 до 20 часа 

Водещи: Вероника Денизова и Делян Петришки 

Как се изгражда обща корпоративна култура сред служители от цял свят?

Игор Золотариев, Global HR leader, В развитие, 06.03.2019

Създаването на интерес и взаимно уважение между различните култури е от водещо значение, за да се запази корпоративната култура сред служители от много националности. Това каза Игор Золотариев, Global HR leader, в предаването „В развитие“ с водещ Делян Петришки.

Золотариев коментира начините, по които технологиите променят професиите през призмата на Acronis - компания, занимаваща се с осигуряване на киберсигурност. 

Защитата на данните е сфера, към която трябва да се подходи много сериозно, изтъкна гостът. Ако разгледате растежа на този пазар, възможностите за прилагане на уменията са почти безкрайни, добави той. 

Кадрите трябва да бъдат мобилни, те са от целия свят. Много проекти се извършват в глобален мащаб и се изисква служителите да си партнират. Клиентите, които компаниите подкрепят, също се намират в целия свят“.

Важно е да между служителите да има уважение, всеки да подкрепя културата на дружеството и да дава своя принос, каза още Золотариев.

"Кадрите трябва да реагират бързо, да обръщат внимание на детайлите, да бъдат внимателни към работата, която вършат. Няма значение откъде идват служителите, стига тези изисквания да се прилагат към дейността в компанията“.

 

Последни новини
Още от В развитие