Бизнес старт

Всеки делник от 9:30 часа
Водещи: Роселина Петкова и Христо Николов

Хърватия постепенно се превръща в една от футболните сили на планетата

Спортен коментар на Веселин Коларов, Gol.bg , в "Бизнес старт", 19.12.2022

12:26 | 19 декември 2022
Автор: Галина Маринова

Световното първенство по футбол продължи 28 дни най-краткото световно първенство до сега. Имаше и изненада - отболът на Мароко. Почти на всяко световно първенство сме свикнали вече да има отбор, който да елиминира някой от сочените за фаворити тимове и да стига до четвърт финалите или до финалната четворка, както го стори африканският тим. Това каза Веселин Коларов, Gol.bg, в предаването "Бизнес старт" на Bloomberg TV Bulgaria.

Мароканците напълно заслужено се класираха до тази фаза. Показаха една сърцата игра, съчетана с техническа грамотност. На отбора, може би му липсваше изявен голаджия, за да поднесе още по-голяма изненада на световното първенство, допълни Коларов. 

"Хърватите за второ поредни първенство се класираха сред победната четворка. Това не беше голяма изненада. Хърватия постепенно се превръща в една от футболните сили на планетата. Интересно ще е как ще развият следващото поколение". 

Тази вечер от 19:30 ч. в ефира на Bulgaria ON AIR ще бъдат връчени годишните награди "Златен пояс". Най-добрите състезатели и треньори в бойните спортове за 2022 г. ще бъдат отличени за пета поредна година от Националната асоциация на бойните спортове в България (НАБС). Националната политематична телевизия Bulgaria ON AIR е официален медиен партньор на събитието, каза още редакторът на Gol.bg.

Тази година се проведоха 4 издания на бойната галавечер SENSHI. Имаше много атрактивни двубои и нокаути. Дуелите бяха изпълнени с феърплей. Може би следващото издание ще се проведе през февруари 2023 г. Надяваме се нашите представители да затвърдят доброто си представяне и през следващата година. Догодина ще има още подобрения в SENSHI – очакват ни все по-бляскави вечери и по-грандиозни битки. За пета година ще бъдат раздадени наградите „Златен пояс“ в няколко категории. Федерациите ще раздадат призове на най-добрите спортисти, каза Веселин Коларов.

Официалната церемония по връчване на годишните награди "Златен пояс" 2022г. ще се излъчва на живо по Bulgaria ON AIR и онлайн на bgonair.bg и Boec.BG, както и във Facebook страницата на НАБС.

Още спортни новини четете на Gol.bg

Вижте целия коментар във видеото.

Всички гости на предаването "Бизнес старт" може да гледате тук.