Formula 1 идва на помощ на Netflix

Ще има нов сезон на документалната поредица F1: Drive to Survive

F1: Drive to Survive ще се появи отново на малкия екран през 2020 г. Снимка: Netflix F1: Drive to Survive ще се появи отново на малкия екран през 2020 г. Снимка: Netflix

Кошмарното второ тримесечие на Netflix по отношение на набирането на нови абонати през 2019 г. може и да е една от най-лошите новини за компанията в последно време, но ето, че обещанията за по-светло бъдеще започват да се сбъдват. Хитовата документална поредица F1: Drive to Survive официално ще получи своето продължение през 2020 г., след като първият сезон привлече вниманието на автомобилните фенове по цял свят.

Снимачният екип на Netflix вече се е заел със заснемането на новата поредица, като зрителите ще могат да надникнат зад кулисите на най-бързото състезание на света и по-конкретно в кухнята на Световния шампионат 2019.

Още по темата

Всички 10 отбора ще открехнат вратите си, за да може привържениците от първо лице да проследят надпреварата за титлата във F1. Пилотите, ръководителите на отборите и собствениците на болидите ще разкажат повече за своята работа на и извън пистата, за да може за поредна година да станем свидетели на този спектакъл с високооктанов аромат.

Drive to Survive има потенциал, да се превърне в едно от водещите автомобилни предавания в мрежата, така че ще проследим с интерес как ще се отрази то върху цялостния облик на Netflix в безкрайната битка за зрители в интернет.

Последни новини
Още от Новини от света