Как се промени здравното застраховане?

В новия специален проект Tech21 Bloomberg TV Bulgaria се фокусира върху иновациите и развитието в близките 10 години

12:34 | 8 март 2021
Обновен: 12:34 | 8 март 2021
Автор: Радостина Ивчева

България Иншурънс предлага множество нови продукти за индивидуални клиенти, като новите предложения са персонализирани. Това заяви Цветелина Михайлова, прокурист на ЗК България Иншурънс АД, в първото издание на новия специален проект на Bloomberg TV Bulgaria Tech21 с водещ Живка Попатанасова.

Част от новите предложения са застраховките SMART, Platinum ( за лица, които са загубили доходите си или такива с прекратени здравни права), Plus, Premium, Protect+ (специално срещу коронавирус), обясни гостът.

„Това, което е различното при нашите застраховки е, че се сключват днес и могат да се ползват още утре“.

„Някои от застраховките, които компанията предлага са свързани с телемедицина или личен психолог“, каза Михайлова.

„Процедурата по сключване на застраховката е много улеснена, като всичко става онлайн“.

Михайлова представи и най-новия продукт на компанията, разработен съвместно с „Инвестбанк“. Това е дебитна карта с включена в нея здравна застраховка.

Цялото предаване можете да гледате в нашия YouTube канал тук

Изкуствен интелект, алгоритми, нови работни модели и услуги от бъдещето. Роботите са тук и променят светът цифрово и дигитално, безвъзвратно и по-бързо, от колкото сме очаквали. Потребителският интерфейс на услугите е все по-удобен, защото светът e дигиталeн.

В новият си мултимедиен проект Tech21 екипът на Bloomberg TV Bulgaria ще представи 4 завладяващи дискусии по ключови теми  –  здравеопазването и фармацията, строителството, автомобилите и застраховането. Фокусът ще са иновациите и развитието на тези индустрии в близките 10 години.

Първото събитие преемина под надслов  Health Tech и бе посветено на здравето.  Второто издания на Tech21 ще се фокусира върху имотния пазар и ще се проведе на 18 април 2021 г.

Бизнесът ще говори в ефира на Bloomberg TV Bulgaria – визионерски, аналитично и с прогнози за бъдещето.

Всяко издание ще излъчваме на живо в прайм тайма от студиото на най- авторитетната бизнес телевизия в България, Bloomberg TV Bulgaria и чрез стрийма на водещите сайтове www.bloombergtv.bgwww.investor.bgwww.bgonair.bg, www.dnes.bg и във FB страницата на Bloomberg TV Bulgaria.

Партньори на Tech21 са Астелас Фарма, Амджен България, Медико дентален център „Дентапрайм“, Застрахователна компания „България Иншурънс“ и Хелтико.