Livecast: Лидерството и предприемачеството - отблизо

Седмичен подкаст с Ивайло Лаков, главен редактор на Bloomberg TV Bulgaria

17:38 | 20 март 2024
Автор: Bloomberg TV Bulgaria

Искате ли да разберете каква е голямата картина днес? Защо всяко едно политическо и икономическо решение има значение, независимо къде и кога е взето? Ефектът на пеперудата - или защо фалитът на регионална банка в САЩ оказва влияние върху личния живот на европейците?

„Livecast: Голямата картина с Ивайло Лаков“ е първият медиен Livecast, който ще предлага актуални теми, топ гост-събеседници и Q&A сесия с гостите.

На какво се дължи успехът? На добри решения. А на какво се дължат добрите решения? Отговорът е един - на опит. Но как да натрупаме този опит? Когато правим лоши решения и се учим от тях. Това всъщност е ключът, който стои в основата на успеха при лидерите и предприемачите. Около това мнение се обединиха участниците в първия по рода си формат на Bloomberg TV Bulgaria - LIVECAST с Ивайло Лаков.

Специални гости и участници в срещата бяха Милена Драгийска, главен изпълнителен директор на Лидл България, Дарин Маджаров, създател на образователната платформа - UCHA.SE и Лазар Радков - основател на кампанията „Капачки за бъдеще.“

Слушайте разговора в аудио файла.

Всички епизоди от подкаста може да чуете тук.