Bloomberg TV Bulgaria Интервю

Всеки делник от 19:30 часа

Новата реалност при гъвкавите работни пространства

Мирослав Мирославов, съосновател на OfficeRnD, Bloomberg TV Bulgaria Интервю, 25.08.20

20:00 | 25 август 2020
Обновен: 20:51 | 26 август 2020
Автор: Хюлия Айваз

Най-силно засегнати от пандeмията в световен мащаб са традиционните офиси - тези, които се дават на 10-15 годишен лизинг. Съответно компаниите в момента се опитват да се откажат от тези лизинги и не подписват нови. Те търсят много повече гъвкавост. Това каза Мирослав Мирославов, съосновател на OfficeRnD, в интервю за Вероника Тонева, излъчено в рубриката “Bloomberg TV Bulgaria Интервю”. 

“Вече е абсолютно задължително за почти всяка компания да разгледа възможността за гъвкавото работно пространство. Опцията за тях може да сработи, а може и да намерят комбинация от работа в офис, който е примерно в тяхната централа, и сателитни офиси, които са в споделени работни пространства”.  

По думите му очакванията за след пандемията са позитивни в индустрията.  

"В дългосрочен план имаме много позитивна перспективна и дори очакваме, че ще се опитаме да привлечем много по-сериозна инвестиция може би в началото на другата година, за да разширим значително и продукта, и присъствието си на един много по-голям пазар”.  

Според него се променят не само споделените работни пространства, но и самите компании, начинът, по който те използват гъвкавото работно пространство и софтуерните нужди на мениджърите на бизнес сгради.   

Целия разговор вижте във видеото.  

Всички гости на рубриката “Bloomberg TV Bulgaria Интервю” вижте тук.