Microsoft продължава да вярва в конзолите

Сара Бонд, корпоративен вицепрезидент на Microsoft за гейминг екосистемата

19:30 | 15 юни 2021
Преводач: Силвия Грозева

Винаги е хубаво да говорим за бъдещето. Винаги ще има място на света за преживяване през конзола. То е невероятно. С облака обаче ние разширяваме това преживяване до всякакви сценарии.

Например може да започнете да играете в хола на 4К и HDR и след това да продължите на мобилно устройство.

Това най-силното при него. Ние градим бъдеще, в което всеки ще може да играе която си игра иска, с когото иска и където иска. Затова обичам това, което правим.

Трудностите да се купят Xbox Series X и S

Ние активно работим с доставчиците на конзоли, за да отговорим на невероятното търсене на Xbox Series X и S. Бяхме удивени от реакцията на потребителите на продукта ни. Отнема години да изградиш такъв хардуер.

Приемът е невероятен. Продължаваме да работим по доставките, за да можем да предоставим изключителното преживяване на всички.

Бъдещето на игрите в облака

Xbox е прекрасен избор. Искаме хората да могат да играят игрите, които искат и да си ги купуват навсякъде. Партньорството ни с търговци като GameStop е част от това. Някои хора предпочитат да си купят хардуера и софтуера си лично. Други – да го направят онлайн.

Ние просто даваме на всички тези възможности.

Доволни ли са Microsoft с екипа, който GameStop привлече от Amazon

GameStop ме вълнува, защото са ни партньори и хората обичат игрите – да имаш такъв ритейл партньор и да можеш да работиш с всички останали търговски партньори, за да предоставиш преживяването на хората.