Как Кейти Фийни печели в TikTok и Amazon

Кейти Фийни, създател на съдържание в TIkTok

17:00 | 22 април 2021
Преводач: Петя Кушева

Абсолютна лудост е. През изминалата година особено започнах да получавам предложения за сделки от много търговски марки. Те ми изпращат имейл или съобщение. От тогава мога да работя с тези огромни компании и да печеля пари от това.

А със Snapchat – над 1 милион долара за 6 седмици! Това е нечувано! Никога не бих могла да си го представя дори. Луда работа!

Да, определено си разменяме имейли с TikTok.  С другите платформи можах да проведа срещи.

На платформата съм откак има Musicly. Познавам я много добре. Основният начин по който получавам сделки с търговските марки е като те ми изпращат директно съобщение, свързват се с мен или с ръководния ми екип и така псключваме сделки отвреме на време.

Сега работя с Аmazon, например. Тя определено е една от компаниите, които заплащат най-много. Работя от тях от много дълго време и ще продължавам да го правя, докато съм в колежа.

Смятам че тези, с които работя най-дълго време са онези, които плащат най-много, като IPSY, Case Defy, Amazon. Правила съм нещо за Disney Channel. Хубавото при продължителните работни взаимоотношения е, че след като установя близки контакти с търговската марка или с агенцията, те продължават да ме търсят, ако имат друга компания, която иска да работи с мен или друг продукт, така че определено по този начин съм спечелила най-много пари.