Да си поиграмем в пандемията

Дан Барета, собственик на Toys from the Past

14:11 | 9 октомври 2020
Автор: Bloomberg TV Bulgaria

В началото бяхме нещо като антикварен магазин и имахме доставчици, но винаги сме имали свой собствен малък отдел в магазина – само за играчки, които са наши, защото това ни носеше най-голяма радост. Мнозина от доставчиците ни не спазваха сроковете и ние изгонихме всички доставчици и просто взехме всички играчки, с които разполагахме и напълнихме целия магазин само с наши играчки.

Звездата на смъртта за 649 долара.

Колекционерите са влюбени в подобни магазини. Това е тяхната Мека.

Един от нашите доброволци реши един ден да направи продажба на живо тук.

Бяхме затворили и той просто се разходи из магазина и предложи стоката ни за продажба. Имаше много хора които казаха, че искат това или онова, а ние бяхме готови да им го изпратим.

Всичко се разви много бързо и това беше онлайн събитието, което ни задържа на повърхността.

Започнахме седмично предаване за магазина.

Просто си седяхме и разговаряхме за играчките като цяло, какви са новостите, какво предстои да излезе.

Неделните вечери бяха вечери за филми на Disney, а сега вечерите в сряда са за „Играчки от миналото“. Те ни припомниха нещо феноменално и увлекателно. Чувстваме се свързани с това. Гледаме ги всяка седмица и за нас това е удоволствие.

Всъщност, ние преустановихме рекламата в местния вестник и започнахме да харчим тези пари за реклама във Facebook. Мога да кажа, че имаме десеткратно увеличение на реагиралите на рекламата. Не знам дали маските ще останат завинаги.

Знаем, че социални платформи като Facebook са на разположение, така че ако трябва да затворим, пак ще можем да работим.