Бизнес старт

Всеки делник от 7:00 часа
Водещи: Живка Попатанасова и Христо Николов

Предприемачите на бъдещето ще работят за подобряване качеството на живот

Михаела Савова, основател, Leader Talks, Бизнес старт, 16.06.2020

11:03 | 16 юни 2020
Обновен: 16:15 | 16 юни 2020
Автор: Магдалена Иванова

Предприемачите на бъдещето ще се фокусират върху подобряване качеството на живот, както и върху технологиите, като целта е да се оптимизират процесите по нов начин. Това заяви Михаела Савова, основател на Leader Talks, в предаването „Бизнес старт“ в интервю за Живка Попатанасова.

„Предприемачите ще започнат да бъдат много по-свързани с гражданите и ще бъдат много по-осъзнати за качеството на живот на хората“.

Според Михаела Савова криза като тази с Covid-19 дава възможност за развитие на предприемачеството и стимулира бизнеса.

„Предприемачите са жадни за възможности и пандемията е благоприятна за стимулиране на бизнес начинанията“.

По думите на госта споделените работни пространства за работа от доста време са познати в Европа и се ползват от бизнеса. Според Михаела Савова има перспективи за развитие в този сектор.

„Фирмите преминават към начин на работа, който е по свободен и позволява на част от хората да работят от вкъщи, в традиционните офиси има по-малко хора, а интерес към споделените работни пространства определено има“.

Михаела Савова ще бъде модератор на дискусията „Секторите с най-голям потенциал и промените днес“ в рамките на събитието „Предприемачи на бъдещето“.  Тя ще се проведе на 18 юни, от 12 часа, в онлайн формат, и може да се проследи на живо на уебсайта на  Investor.bg.

Целия разговор вижте във видеото.

Всичко гости на предаването "Бизнес старт" гледайте тук.

Онлайн конференцията на Investor.bg "Предприемачи на бъдещето" се осъществява с генералната подкрепа на Пощенска банка, както и с подкрепата на Индустриален Холдинг България и Общински гаранционен фонд за малки и средни предприятия. Институционални партньори са ABLE, Британо-българската бизнес асоциация и „Тук-Там“, а медийни партньори са Bloomberg TV Bulgaria, dnes.bg, money.bg и smartmoney.bg.