Как се развива имотният пазар в Пловдив и Стара Загора – гледайте онлайн дискусията на Imoti.net

Събитието ще се проведе днес от 14:15 часа

09:37 | 5 октомври 2020
Автор: Bloomberg TV Bulgaria
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Как се развива имотният пазар в Пловдив и Стара Загора и как COVID-19 се отрази на сектора – гледайте в онлайн дискусия, днес от 14:15 часа, на сайта на Imoti.net.

В специалната онлайн дискусия ще участва Анна Димитрова от агенция „Омега-А“ ще даде актуални данни за състоянието на сектора в Пловдив и Стара Загора през деветмесечието на годината и ще очертае тенденциите до края на 2020. Какво се случва на пазара на индустриални имоти и складови площи в Пловдив и Стара Загора ще уточни Атанас Ласков от БГСКЛАД. Даниела Иванова, началник отдел „Ключови партньорства и пейрол бизнес“, Пощенска банка ще говори за сделките с имоти и възможностите за финансиране. Как се развива новото строителство в двата града ще анализира Мартин Драгоев, мениджър инвестиции и продажби в Галакси Инвестмънт груп – член на Национална асоциация на строителните предприемачи. 

Модератор на онлайн дискусията на тема „Предизвикателствата на COVID-19 пред пазара на недвижими имоти в Пловдив, Стара Загора и региона“ ще бъде мениджърът на Imoti.net Снежана Стойчева

Серията онлайн дискусии са част от мисията на „Годишните награди на Imoti.net”, която насърчава добрите практики в сектора. Това е единственият форум, на който се оценяват постиженията, коректността и добрата репутация на компании и експерти в сектор недвижими имоти.  

Онлайн дискусиите на Imoti.net се провеждат с генералното партньорство на Пощенска банка, основен партньор е Национална асоциация на строителните предприемачи и с подкрепата на ЗАД „Армеец“. 

Медийни партньори на онлайн дискусиите на Imoti.net са Investor.bg, Money.bg, „Мениджър“ и „Градът Медиа Груп“