Investor Finance Forum: Печеливши инвестиционни стратегии и финансиране на малък и среден бизнес

Заповядайте на деветото издание на най-голямото събитие на финансовата и инвестиционната общност в България и региона

12:21 | 1 декември 2020
Обновен: 12:22 | 1 декември 2020
Автор: Станислава Цветкова
Investor Finance Forum: Печеливши инвестиционни стратегии и финансиране на малък и среден бизнес

Тази година заради пандемията от COVID-19 деветото издание на най-голямото събитие на финансовата и инвестиционната общност в България и региона Investor Finance Forum ще се проведе в нов, хибриден формат от онлайн дискусии и телевизионно студио. Конференцията ще се проведе на 3 декември 2020г. 

Сред акцентите на Investor Finance Forum ще бъдат успешните инвестиционни стратегии на 2020 година. Експерти ще коментират кои са най-перспективните сектори и кои са печелившите инвестиционни стратегии. Модератор на темата ще бъде Красимира Паунина, изпълнителен директор, Select Asset Management, а участие ще вземат Боряна Рачева – Йотова, старши вицепрезидент, FactSet; Александър Правиц, директор за ЦИЕ и Средиземноморието, Schroders. За печелившите инвестиционни стратегии за 2020 година в студиото на Bloomberg TV Bulgaria ще говорят Павел Николов, изпълнителен директор и член на съвета на директорите в „ЕвроФинанс“ и Асен Стойчев, заместник-директор „Частно банкиране“, FiBank.

Друг акцент в деветото издание на Годишната финансова конференция, организирана от водещия финансов сайт Investor.bg, ще бъде финансирането на малкия и среден бизнес. Александър Георгиев, изпълнителен директор и зам.-председател на УС на Фондът на фондовете и Маню Моравенов, изпълнителен директор на Българска фондова борса ще разяснят възможностите за финансово обезпечаване на малките и средните компании.

В рамките на хибридното събитие ще бъдат обсъдени и българските технологични компании на борсата; как технологиите промениха финансовата индустрия; как се справя застрахователният сектор по време на пандемия и какви са очаквания от финансовите пазари през 2021 година.

Годишната финансова конференция ще се излъчва на живо на Investor.bg, в ефира на Bloomberg TV Bulgaria и каналите на Investor Media Group. Повече за темите и участниците може да разберете на https://financeforum.investor.bg/, където може да се регистрирате за събитието.

Събитието се провежда с генералното партньорство на Първа инвестиционна банка и подкрепата на „Фондът на фондовете“,  Amundi Asset Management, Telelink Business Services, Schroders, Software Group, ЕвроФинанс, ActivTrades, Българска фондова борса, Централен Депозитар, TBI Bank. Медийни партньори са Bloomberg TV Bulgaria, Dnes.bg, списание BusinessGlobal.