INVESTOR Finance Forum събира българския и чуждестранен форекс елит

Четвъртото издание на специализираната конференция за валутна търговия и инвестиции на българския пазар и в региона – INVESTOR Finance Forum, ще събере компаниите от сектора с индивидуални и институционални инвеститори след броени дни.

16:54 | 6 ноември 2015
Автор: Димитър Баларев
Третото издание на форума. снимка: Investor.bg
Третото издание на форума. снимка: Investor.bg

Четвъртото издание на специализираната конференция за валутна търговия и инвестиции на българския пазар и в региона – INVESTOR Finance Forum, ще събере компаниите от сектора с индивидуални и институционални инвеститори след броени дни.
Форумът, който ще се проведе на 27 ноември в Интер Експо Център в София, ще събере отново на едно място български и чуждестранни професионалисти и любители от сферата на валутната търговия и инвестициите.
Официалната програма, темите и лекторите на INVESTOR Finance Forum вече са достъпни на интернет страницата на конференцията.
Манус Крани от Bloomberg ще бъде модератор на дискусията с участието на инвеститори, в която ще бъдат обсъдени теми, сред които важните глобални събития при взимането на решения за инвестиции, тенденции на пазарите и най-предпочитани инструменти, както и управлението на риска при инвестициите и поведението на инвеститора.
Тиери Кларк, ръководител на "Дистрибуция за Централна Европа и възникващи европейски пазари" в Schroders, ще говори за значението на дългосрочната стратегия за трейдърите. Какво се случи с акциите през 2015 г. и къде да търсим подценени акции - това е темата на Цветослав Цачев, главен инвестиционен консултант на "Елана Трейдинг". Васил Сланчев и Деян Манковски от подразделението за капиталови пазари в "Пощенска банка" ще разкажат за дейността на взаимните фондове и възможностите, които те предоставят за справяне с пазарните предизвикателства.
Специален гост на конференцията ще бъде хедж фонд мениджърът Лекс ван Дам, който е международно известен експерт, специализиран в търговия с акции, валути и финансови деривати. Ван Дам става международно известен, когато през 2009 г. участва в сериала на BBC 2 „Million Dollar Traders”, който има за цел да образова осем обикновени човека за фондовия пазар. Ван Дам дава собствени средства на стойност 1 млн. долара на новаци, за да търгуват в течение на осем седмици.
Освен това, участниците във форума ще имат възможността да наблюдават и следят през целия ден на конференцията търговия на живо.
INVESTOR Finance Forum се провежда с подкрепата на Делтасток - генерален спонсор, Пощенска банка - основен партньор на форума, както и с подкрепата на инвестиционния посредник Елана Трейдинг, финансова група Karoll, Schroeders, ActivTrades, Benchmark Finance, Българска фондова борса – София и Финаналитика.
Партньори на форума са Асоциацията на лицензираните инвестиционни посредници (БАЛИП) и Асоциацията на управляващите дружества (БАУД).
Повече информация за конференцията може да научите от официалния интернет сайт http://financeforum.investor.bg/.