Сам Хюгън самофинансира уискито си

Сам Хюгън, актьор

16:30 | 27 октомври 2021
Обновен: 16:55 | 27 октомври 2021
Преводач: Петя Кушева

Хората чакаха следващата ни партида, която беше пусната миналата година. Това е най-голямата ни партида.

Искахме да излезе навреме за празничния сезон, но накрая е тук. Всъщност се забавяме само с няколко седмици. Така че сме късметлии.

Наистина се гордея със самостоятелното му реализиране и финансиране. Ние проектирахме всичко, всеки аспект на плана.

Нямаме инвеститори, направихме всичко сами и при втората партида спечелихме около седем двойни златни медала от различни награди. Наистина се гордея с това. То е моето дете.

Това е малка версия с ограничена партида. Трудно е да се разполага с достатъчно количество от продукта. Така че първо нямахме нужда от финансиране. Но и също за да запазим правата, да запазим мажоритарния дял или контрола върху него.

И както казах, този проект е моя страст и наистина не исках да давам нищо от него. Но може да дойде време, когато все пак ще го направим.

Ще дойде момент, в който да искаме да се разраснем  и тогава инвестицията наистина би ни помогнала.

Вече присъстваме в около 40 щата и работим върху останалите. Работим и в Канада и Европа.

Исках уиски, което да бъде достъпно за хората. Много хора не са опитвали уиски и не знаят много за шотландското уиски. Това е смес. Няма смес, която смятах за сравнима с азиатските смеси, които смятам че са наистина феноменални. Така че искахме да създадем нещо подобно, модерно, но също така да напомня за нашето наследство. И така, ето че имаме страхотно малцово уиски.

Да, мисля, че реакцията на хората е наистина положителна.