Сам Хюгън снима шести сезон на Другоземец през пандемията

Сам Хюгън, актьор

16:30 | 27 октомври 2021
Обновен: 21:37 | 27 октомври 2021
Преводач: Петя Кушева

Какво е на снимачната площадка, защото изглежда че сте просто една невероятна група хора?

Ние сме в това шоу почти осем години. Вече сме в шестия си сезон, който предстои да излезе.

Има един основен актьорски ансамбъл. Хубаво е. Това определено беше най-трудната година, която преживяхме поради ситуацията с Covid. Но и снимахме през зимата. Беше трудно.

Наистина труден, но силен сезон и смятам, че приятелството, близките отношения помагат да успееш да снимаш в такава ситуация. С екипа сме като едно голямо семейство.

Какви бяха Covid протоколите през този сезон спрямо миналата година?

Работих по филма по време на Covid, снимах също и „Mъже в килтове“, едни от първите програми, заснети във Великобритания при Covid протокола.

При „Другоземец“ е трудно, различно и трудно, защото е голямо шоу с толкова много статисти и е на открито в Шотландия. Това ни забави с няколко месеца.

Протоколът изискваше тестване всеки ден. Имахме център за тестване в офисите на продукцията, което беше невероятно. Правеха бързи тестове всяка сутрин.

Имахме балони от хора.. Принципно в зависимост от нивото в екипа или от това каква е функцията ви на снимачната площадка хората бяха разпределени в определен балон.

Искам само да разбера, когато пиете уиски на снимачната площадка, истинско ли е?

Абсолютно. Разбира се. През цялото време, да.

Нашият лозунг е "уникални спиртни напитки". Затова търсим уникални възможности по целия свят, страхотни производители и сътрудничество с други хора. Но очевидно уискито е наш основен приоритет. Това е първата ни напитка и искаме да се докаже, а след това и да се разрасне.