Qualcomm представи Snapdragon X Elite

Кристиано Еймън, гл. управляващ директор на Qualcomm

14:30 | 26 октомври 2023
Преводач: Мария Попова

Въпросът, който непрекъснато чувам да задават и инвеститорите ви, и милионите почитатели и потребители на Snapdragon по света е: как този процесор ще промени фундаментално работните функции на персоналните компютри?

Именно това е причината да сме толкова ентусиазирани за това, което правим, за подкрепата на Microsoft и тяхното присъствие на нашето събитие. Ние работим по изграждането на следващото поколение компютърни устройства за екосистемата на Windows. Те идват в момент, когато виждаме сливането между мобилните устройства и персоналните компютри, идват в момент, когато потребителите искат повече мобилност и по-добра функционалност и цялото изживяване е изживяването от изкуствения интелект. Мисля, че това постигнахме, когато обявихме Snapdragon X Elite.

На първо място, ние сме много горди особено след като заявихме, че Qualcomm се променя от комуникационна компания в компания от сферата на процесорите. Току що показахме най-бързият CPU при всички преносими компютърни устройства, при всички лаптопи по света.

Най-бързият CPU по отношение на функционирането на устройството. Имаме устройството и хората могат да го изпробват. Процесорът ще ви даде възможност за много по-голяма производителност на ежедневните приложения, но също и да ползвате програми с изкуствен интелект на вашето устройство.