Bloomberg TV Bulgaria излъчва на живо откриването на форумa в Давос

Леонардо Ди Kаприо с награда Crystal Awards в рамките на събитието

17:37 | 19 януари 2016
Автор: Виргиния Стаматова
Bloomberg TV Bulgaria излъчва на живо откриването на форумa в Давос

Българските зрители ще станат част от един от най-значимите форуми в сферата на икономиката и бизнеса в света чрез ефира на Bloomberg TV Bulgaria. Телевизията ще се включи на живо днес, 19 януари, от 19 часа българско време, за да предаде откриването на 46-я Световен икономически форум и 22-рото издание на Crystal Awards, част от програмата му. 

Годишните награди Crystal Awards, които зрителите на Bloomberg TV Bulgaria ще проследят на живо, традиционно отличават артисти, които имат важен принос за подобряване на състоянието на света. Сред наградените ще бъде холивудската знаменитост Леонардо Ди Каприо. Изтъкнатият челист Yo-Yo Ma ще изнесе концерт заедно с музиканти от цял свят в подкрепа на мисията на форума да стимулира диалога и доверието между различните култури. 

Тази година Световният икономически форум в Давос е посветен на предизвикателствата на четвъртата индустриална революция, свързана с развитието и експанзията на интернет, новите технологии и иновациите, свързани с използването на изкуствен интелект.

Bloomberg TV Bulgaria ще проследи най-интересното от форума, който ще събере над 2 500 световни лидери – политици, бизнесмени, учени и др. в дните от 20 до 23 януари.