Бизнес старт

Всеки делник от 9:30 часа
Водещи: Роселина Петкова и Христо Николов

Все повече хора предпочитат да си търсят партньор онлайн

Камелия Терзийска, съдружник в мачмейкинг агенция и собственик на счетоводна компания, „Бизнес старт“, 26.07.2021

12:04 | 26 юли 2021
Обновен: 13:11 | 26 юли 2021
Автор: Александра Попова

Голяма част от хората предпочитат да си търсят партньор в онлайн пространството. Част от причините за това са разочарования и минали неуспешни опити. След затварянето през март месец миналата година през следващите 2-3 месеца започнаха да идват много клиенти в нашата мачмейкинг агенция. Това заяви Камелия Терзийска, съдружник в мачмейкинг агенция и собственик на счетоводна компания, в ефира на предаването "Бизнес старт" с водещ Живка Попатанасова.

"В момент, в който бяхме много изолирани по време на пандемията, клиентите ни осъзнаха, че са сами, тъй като през повечето време контактувахме със семействата си. Един положителен ефект на пандемията е, че хората се замислиха кое е важното за тях". 

Агенция на Камелия Терзийска прави само живи срещи. Това обаче се случва след внимателно индивидуално профлиране на клиента и търсенията му, включително след среща с психолог, разказа Камелия Терзийска.

Тя заяви, че не е привърженик на работата от вкъщи, защото хората не успяват да открият точно границата между работните си задължения и дома. Всъщност за дейността им личният контакт с клиента е особено важен, тъй като се обсъждат конфиденциални теми, заяви Терзийска. 

Ситуацията в други сфери обаче изглежда е по-различна, защото пандемията способства повече онлайн срещи с клиенти в другата сфера, в която работи Терзийска - счетоводните услуги.

„Започнахме да правим онлайн срещи най-вече с потенциални клиенти. Задействахме дигитално счетоводство, което не предполага сканиране на документи от страна на клиента. Чрез софтуер направихме възможно тези сканирани документи автоматично да бъде осчетоводявани, което повиши производителността на всеки един счетоводител“.

Целия разговор вижте във видеото.

Всички гости на предаването "Бизнес старт" може да видите тук.