Бизнес Среща Сезон 2: Предприемачи на бъдещето. Епизод 6 - Здравословна среда за растеж на бизнеса

Чуйте дискусия от която ще научите какви са начините за финансиране на стартиращ бизнес, как да изготвим бизнес план в нестабилна ситуация и как се създава здравословна среда за растеж на бизнеса

11:18 | 30 октомври 2021
Обновен: 14:20 | 30 октомври 2021
Автор: Антон Груев
Снимка: Pixabay
Снимка: Pixabay

InvestorBG · Бизнес Среща Сезон 2: Предприемачи на бъдещето. Епизод 6 - Здравословна среда за растеж на бизнесаа

Това е подкаста Бизнес среща. В следващите две издания ще проследим дискусия между предприемачи, инвеститори и банкови експерти, които ще обсъдят въпроси, свързани с реализация на собствени бизнес идеи. Те са продължение на проекта Предприемачи на бъдещето и се излъчват с подкрепата на Уникредит Булбанк.

В това издание  Крум Алексиев, директор на управление Корпоративни клиенти, УниКредит Булбанк, д-р Петър Дучев, главен лекар и управляващ съдружник, Дентална клиника Петър Дучев, Ангел Иванов, съосновател, Skapto и Ивайло Славов, изпълнителен директор, Булпрос Консултинг. дискутират какви са начините за финансиране на стартиращ бизнес, как да изготвим бизнес план в нестабилна ситуация и как се създава здравословна среда за растеж на бизнеса.

В следващото издание на Бизнес среща ще търсим отговора на въпросите как да представим бизнеса си по правилния начин пред потенциални инвеститори и как ще изглежда предприемача на бъдещето.