За кратко време Оле Гунар Солскяер създаде невероятен колектив

Цветин Филипов и Александър Костадинов, Index Sport, 14.02.2019

20:40 | 14 февруари 2019
За кратко време Оле Гунар Солскяер създаде невероятен колектив

Наскоро беше обявено, че най-вероятно мениджърът Оле Гунар Солскяер, който замени Жозе Моуриньо, ще запази поста си в Манчестър Юнайтед заради добрите изяви на отбора през последните седмици, каза в коментара си водещият на предаването Index Sport Александър Костадинов.

"От 11 двубоя отборът успя да вземе 10 победи и 1 равенство, но късметът изневери на отбора точно във вторник вечер, когато откриха осминафинала на Шампионска лига срещу шампиона на Франция ПСЖ. Тогава пълен крах претърпя отборът, безидеен футбол, който наблюдавахме през всичките 90 минути със само 1 точен удар във вратата на френския отбор, нямаше абсолютно нищо, с което Манчестър Юнайтед да изненада своя съперник, доста по-класен като отбор, въпреки липсващите звезди като Неймар. Но ролята на този човек, Оле Гунар Солскяер, не може да бъде подценена, що се отнася до това, че той успя да създаде един невероятен колектив за изключително кратко време, особено след краткия престой на "специалния" Моуриньо, който беше уволнен", каза в коментара си Костадинов.  

"Ювентус, италианският гранд, който през последните месеци е замесен в повечето слухове за големи трансфери и постижения, също ще щурмува финала на Шампионската лига", това каза в коментара си Цветин Филипов, водещ на предаването Index Sport. 

"Името на клуба се свързва с още един трансфер, става дума за Аарън Рамзи, който през лятото ще бъде привлечен като свободен агент в Торино. Цената, за която се говори около този трансфер, е 3,7 млн. евро", посочи Филипов.

Още от света на спорта и парите в него гледайте във видео материала.