Apple TV с 4К резолюция, но колата я няма

Емили Чан, Bloomberg News

15:34 | 21 април 2021
Обновен: 15:39 | 21 април 2021
Автор: Антон Груев

Тим Кук го нарече не надграждане, а пробив. Това е много важно хардуерно, софтуерно и технологично развитие, въпреки че повечето от нас не го разбират. Ние просто си купуваме устройствата сега, но компанията разработва тези чипове от 10 години и чак сега виждаме резултата чрез хардуера.

Компанията пусна и нова версия на своето устройство Apple TV, то ще поддържа 4К качество, ще има по-добра графика, по-добра резолюция. ОСвен това, Apple положи много усилия да рекламира новия втори сезон на сериала Тед Ласо. Знам, че и тук има негови фенове, очакваме първия епизод на 23 юли.

Този сериал се превърна в огромен хит за Apple и се оказа потвърждение на нейните усилия да създава авторско съдържание, под формата на телевизионни предавания или подкасти.

Колата все още я няма, но Apple продължава да ни изненадва. Поне за мен беше изненадващо, че бяха представени толкова много нови устройства на едно събитие и то през пролетта. Обикновено компанията не организира ежегодно пролетно събитие, така че не знаем какво да очакваме. Но вчера бяха представени много важни продукти.