Тръмп нарече димящо дуло сина на Байдън

Доналд Тръмп, президент на САЩ

13:00 | 15 октомври 2020
Обновен: 16:43 | 15 октомври 2020
Автор: Bloomberg TV Bulgaria

Току що научихме от скандални документи, публикувани от много добър вестник „Ню Йорк Поуст“, че Джо Байдън нагло е лъгал за участието си в корумпираните бизнес дела на своя син. А той е едно огромно димящо дуло.

Новите имейли, които са разкрити показват, че високопоставено лице от силно съмнителната украинска компания, това е енергийна компания, е плащало на Хънтър поне 15 хиляди долара месечно, но сега се оказва че са били 83 хиляди месечно. Това са много пари. Някой от тази публика ще го повярва ли? Аз го вярвам.

Въпреки факта че той не е имал абсолютно никакъв опит и не е знаел нищо за енергетиката е писал на Хънтър да уреди среща с вице-президента Джо Байдън. Отдавна казвам това за семейството, същия украински енергиен директор дори е изпратил имейл на Хънтър, в който казва: “спешно ни трябва Вашия съвет за това как можем да използваме влиянието Ви.“

С други думи, Хънтър е получавал пари за достъп до неговия баща-вицепрезидент, който бе поставен да отговаря специално за Украйна и Русия. А за измамата с Русия? Оказва се, че те са тези, които са извършили измамата с Русия.

Няма тайно споразумение. Тези имейли показват че непрекъснатите твърдения на Байдън, че никога не е говорил с Хънтър за бизнес делата си са пълна лъжа. Тотална лъжа е.

Лъгал е всички Ви непрекъснато, защото се е опитал да прикрие голям скандал с игра-срещу-пари по време на вицепрезиденството си. И всички го знаят. Всички във Вашингтон го знаят. Отдавна го знаем.

Факт е, че никога не е имало по-корумпирана администрация от тази на Обама-Байдън. Никога! Само преди седмици Джо застана пред американския народ на президентския дебат и Ви каза, че тези обвинения са напълно неверни и че синът му не е направил нищо лошо, но сега излиза че е пълна лъжа. Сега виждаме ясно, че Байдън е корумпиран политик, на който не бива да се позволява да се кандидатира за президент. Притисках Джо Байдън да каже истината заради корумпираните официални медии.

Нито веднъж за почти 4-те години на моето президентство, по време на най-големия политически скандал в историята на САЩ се проведе лов на вещици, ужасен, отвратителен лов на вещици, който никога не бива да се случва по време на друго президентство отново и хората трябва да платят за престъпленията, които са извършили.