TFE Hotels очаква възстановяването да продължи и през 2021

Антъни Рич, главен изп. директор TFE Hotels

13:38 | 15 юни 2020
Автор: Bloomberg TV Bulgaria

Очакваме да видим бавно, постепенно възстановяване, което ще отнеме поне няколко месеца – до края на годината, а дори и през 2021 г. Ще започнем с постепенно отваряне и близки пътувания, а след това и в рамките на страната, надяваме се в следващите месеци. След това можем да погледнем и към Нова Зеландия.

Но за международните граници имаме очаквания да останат затворени още известно време. Ключовото в момента е да изградим доверие и да работим в сътрудничество с правителствата. Нашата индустрия и туризмът като цяло осигуряват заетост на над 600 000 души в Австралия. От тях 90 000 души са пряко заети в хотелиерството. Затова работим заедно с правителството както по отношение на ограниченията, така и по отношение на икономическите аспекти, за да осигурим необходимото възстановяване.

TFE управлява 73 хотела в пет страни, включително веригите Travelodge и Rendezvous. Компанията в е процес на изграждане на още 30 обекта по света. Рич разговаря с Хайди Щтрот-Ватс и Шери Ан в предаването Bloomberg Daybreak: Australia