Бъдещето на домашния фитнес, част 1

Нейт Форстър, главен изпълнителен директор и съосновател на фитнес видео платформата NEOU

15:19 | 11 юни 2020
Автор: Bloomberg TV Bulgaria

От ключово значение за бъдещето на домашния фитнес е съвместната работа с големия бизнес на фитнес залите, с когото всъщност работим добре.

Ще видите, че много от физическите фитнес зали ще искат все повече канали за комуникация с клиентите си.

Когато икономиката отново се отвори и клиентите станат по-уверени, че преживяването им във фитнес залата ще е положително. Но и тогава те вероятно няма да ходят в залата всеки Божи ден, така че ако преди са ходили 4 пъти седмично, сега ще ходят 2 -3 пъти седмично, за да свикнат.

В пандемията с короновируса повече хора разбраха, че вкъщи могат да си правят отлична тренировка. И че тези огромни фитнес зали имат дигитален вариант, дали през някоя партньорска платформа като NEOU или пред собствена.

Онлайн и физическите фитнеси работят добре съвместно, така хората ще могат да допълват фитнес рутината си и да водят един по-здравословен живот.

Добър подход към разбирането на NEOU е паралелът с фунционирането на Amazon. Ние сме истински фитнес пазар. Помагаме на хилядите фитнес инструктори, инфлуенсъри и собственици на фитнес зали да имат онлайн бизнес и ги свързваме с клиентите им.

Разполагаме с площ от над 1800 кв.м за тази цел и удивителни декори, зяло студио, правим програма, имаме марка и интелектуалната собственост.

Но най-важно е качеството на съдържанието.