Бъдещето на домашния фитнес, част 2

Нейт Форстър, главен изпълнителен директор и съосновател на фитнес видео платформата NEOU

15:23 | 11 юни 2020
Автор: Bloomberg TV Bulgaria

При пандемията се видя, че използването на Zoom или Instagram Live или YouTube беше по-видимо. И много хора използваха тези медии, за да качват фитнес съдържание чрез тези лесни инструменти. Но знаем, че когато фитнес залите отворят пак, както казахме по-рано, мнозина потребители ще се върнат в тях.

Но още преди коронавируса пазарът на дигиталния домашен фитнес нарастваше  с шеметна скорост. Ние наистина знаем какво иска клиента, за да Ви е верен: висококачествено съдържание и положително клиентско преживяване.

Тренировката ни „Добра обща форма“ е една от най-популярните, тя не е толкова високо интензивна, включва всички необходими зони на тялото, има силови тежести, има моноструктурни упражнения, има аеробни упражнения, а също и можете да се забавлявате много.

Забелязваме, че уроците по танци също са много популярни, дори класове по тониране и скулптуриране.

В началото на епидемията още повече хора останаха вкъщи и започнаха да тренират там, да се занимават с йога.

В дигиталното фитнес студио открихме, че хората обичат да правят различни неща. Първо може да е йога, след това обща тренировка, а после и танцов клас.

Те не правят само танцов клас, искат да сменят видовете движение и да пробват различни тренировки. И именно затова NEOU има толкова добри резултати, защото предлагаме всички тези различни варианти, които търсят клиентите ни.