Тръмп: Байдън ни води към забвение

Доналд Тръмп, бивш президент на САЩ

10:07 | 8 март 2023
Преводач: Мария Попова

Това е най-опасното време в историята на нашата страна и Джо Байдън ни води към забвение. Той ни води към забвение. Той се смее, когато пада по стълбите и така нататък. Умилително. Когато пада от велосипеда си, но това, което ме удивлява и което репортерите не го хванаха, когато велосипеда тръгна да пада. Стояха до него, оставиха го да падне. Удивително! Изненадан съм.

Но когато дава изявления, които са толкова лоши, когато извежда войските от Афганистан и първо извежда войниците. В Афганистан, за 18 месеца аз трябваше да разговарям с Абдул, лидера на Афганистан и му казах: „Абдул…“ О, много ме критикуваха. Спомняте ли си, когато разговарях с него … „О, той разговаря…“ с лидера на талибаните, защото много от нашите войници бяха убивани от снайперисти, а аз не исках това.

Не исках да се сблъсквам с проблеми, не исках да разговарям с майки и бащи, с които много съм говорил, не исках да разговарям с тях и да им казвам: „Синът ви беше застрелян в главата от 1800 метра от снайперист.“ Те имаха много добри снайперисти. И аз разговарях с този човек, той се казваше Абдул. И му казах: „Абдул, не убивай повече наши войници, защото ако убиваш наши войници, ние ще ви нанесем толкова тежък удар, какъвто не е нанасян в никоя страна в световната история.“