Мултилевъл маркетинг – възможност за неограничени доходи

Иванина Донно, изпълнителен директор на LR Health and Beauty България, в Boom&Bust, 12.06.2016

21:32 | 12 юни 2016
Иванина Донно, изпълнителен директор на LR Health and Beauty България. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria
Иванина Донно, изпълнителен директор на LR Health and Beauty България. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria


Мултилевъл маркетинг системата, като бизнес модел, е много семпла. Тя представлява система за търговия, като съществената разлика с конвенционалната търговия е, че в мултилевъл маркетингa компанията производител не инвестира в създаването на една нормална търговска мрежа от магазини, нито в реклама, като по този начин скъсява дистанцията между крайния потребител и производителя на продукта. По този начин и продуктът не се оскъпява. Това каза Иванина Донно, изпълнителен директор на LR Health and Beauty България, в предаването Boom&Bust. Тя коментира темата за мултилевъл маркетинга и възможностите за успех в сектора. 

В световен мащаб мултилевъл маркетинг индустрията генерира обороти от около $180 млрд. годишно. Над 80 млн. души са заети в сектора. В България все още има много възможности за развитие, а мултилевъл маркетингът дава възможност за неограничени доходи, но е необходимо да се посветят много усилия, коментира Иванно. 

Друго предимство на сферата е, че всеки може да стане сътрудник, като на практика критерии за опит и образование липсват. 

Повече за това от какво зависи успехът в сферата и за самия бизнес модел на мултилевъл маркетинга чуйте във видеото с целия коментар: