В развитие

Всеки делник от 12 до 14 часа и от 18 до 20 часа
Водещ: Вероника Денизова

Launchee: Интересът към хибридните и онлайн събития ще се запази и след пандемията

Цветелина Грозданова, мениджър Бизнес развитие, Launchee, във "В развитие", 30.03.2022

19:30 | 30 март 2022
Обновен: 21:46 | 30 март 2022
Автор: Галина Маринова

Онлайн и хибридните събития ще останат и след пандемията, въпреки че в момента всички се радват и с интерес очакват физическите форуми, коментира Цветелина Грозданова, мениджър Бизнес развитие, Launchee, в ексклузивно интервю на редактора Силвия Грозева за предаването "В развитие" на Bloomberg TV Bulgaria. Launchee бе сред отличените за иновации компании, работещи в България, на годишната церемония на Френско-българската камара. Тази година за пръв път камарата допусна за участие не само свои членове, но и всички компании, работещи у нас.

Пандемията стимулира развитието на онлайн и хибридните събития. Launchee много бързо направи прехода от физически към онлайн и хибридни форуми и "вероятно точно това е причината да получим наградата", сподели Грозданова.

В момента се вижда много засилен интерес към физическите събития и всички ги очакват с интерес, но форматът хибридни събития ще се запази, защото хората се научиха да гледат и онлайн. Някои посетители предпочитат да гледат онлайн, а и организаторите също виждат предимствата на този вид формат, защото той дава възможност събитието да се посещава от много по-широка аудитория. 

Какви са предизвикателствата при организирането на онлайн и хибридно събитие? 

Вижте целия коментар във видеото.

Всички гости на предаването "В развитие" може да гледате тук.