"България Еър“ с нови възможности за полети между София и Москва

Полетите са с удобни връзки през Лондон и се изпълняват 5 пъти седмично

13:22 | 16 септември 2020
Обновен: 13:23 | 16 септември 2020
Автор: Николета Рилска
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

От нови възможности за пътуване между София и Москва могат да се възползват пасажерите на „България Еър“. Благодарение на разширеното партньорството на националния превозвач на България с руската авиокомпания Аерофлот, пътниците вече могат да стигнат от София до Москва и обратно с прекачване в Лондон. 

По този начин, въпреки временно преустановените заради пандемията от COVID-19 директни полети между България и Русия, „България Еър“ дава шанс на всички, които имат необходимост да пътуват по направлението, възможност да го направят. 

Полетите са с удобни връзки през Лондон и се изпълняват 5 пъти седмично - всеки понеделник, сряда, петък, събота и неделя. В цената на самолетните билети се включва както ръчен багаж до 10 кг, така и чекиран до 23 кг.

Напомняме, че от 1 септември до 30 септември всеки, който си закупи самолетен билет по някой от директните полети на авиокомпанията, може да се възползва от -20% отстъпка от крайната цена при резервация на втори билет. Повече подробности може да откриете на уебсайтa на авиокомпанията www.air.bg

Всички полети на „България Еър“ се изпълняват съобразно най-високите хигиенни и организационни изисквания, след детайлна дезинфекция със специални препарати. Въздушните HEPA филтри гарантират високото качество на въздух по време на полет, а за допълнителна сигурност и в интерес на здравето на пътниците, носенето на предпазни маски от всички на борда на самолетите е задължително.