inbet бонус ще зарадва активните играчи в платформата на компанията

23:05 | 28 април 2022
Обновен: 00:21 | 29 април 2022
Автор: Bloomberg TV Bulgaria
Снимка: inbet
Снимка: inbet

Спортните букмейкъри на българския хазартен пазар стават все повече в последната година, а най-новият от тях е Inbet, който вече започна да предизвиква истински фурор у любителите на залози у нас. Това е последната компания, която влиза в страната ни, като в България букмейкърите вече са над 10.

Inbet обаче стъпва много уверено на сцената на онлайн залозите, тъй като вече има богат опит зад гърба си като компания за казина и спортни барове в няколко български града.

Inbet.com е напълно легален сайт за виртуални спортни залози, който има лиценз от държавната комисия. През настоящата година букмейкърът се изкачи нагоре по стълбичката и ще направи своя дебют в онлайн пространството.

Най-новият онлайн букмейкър у нас ще предложи на своите потребители сбор от атрактивни промоции, добри начални оферти, изкушаващи коефициенти и редица бонуси.

Един от тези бонуси е този за „Лоялност“. Той е свързан с ежедневната, седмичната или месечната активност на дадения потребител в сайта.

По време на направата на регистрацията в Inbet.com всеки клиент на букмейкъра има възможност да отбележи с тикче, че иска да получава всички известия от компанията на своя имейл. По този начин никой потребител няма да пропусне нито едно известие от компанията. Някои от тях ще бъдат свързани именно с обявяването, че в акаунта е постъпила персонална оферта.

На база на активността на всеки един член на Inbet на определен период букмейкърът праща „Бонус Лоялност“. Той може да бъде под формата на безплатни завъртания на определени игри в секцията казино, под формата на паричен безплатен залог или друг вид награда.

Всеки един нов букмейкър у нас допринася за по-високото качество, по-голямото разнообразие и по-добрите коефициенти и бонуси за потребителите.

От InBet дават сериозна заявка с появата си и постигнатото към този момент. Появата на компанията в България е безспорно приятна новина за любителите на онлайн хазартните залози, защото ще им бъде даден шанс да опитат късмета си и да се насладят на новите предложения и оферти на букмейкъра.