DB Schenker - един от водещите доставчици на логистични услуги

Компанията управлява десетки хиляди квадратни метра складова площ

| Препоръчан материал

DB Schenker е един от водещите и най-бързо развиващите се международни доставчици на логистични услуги. С повече от 25 години успешен бизнес в България, "Шенкер" ЕООД е част от глобалната мрежа на DB Schenker. Компанията е един от най-големите работодатели в сектора, с екип от над 360 професионалисти и представителства в София, Пловдив, Варна, Бургас, Севлиево и Русе. В Божурище се намира централният логистичен терминал на компанията, който е съобразен с най-високите изисквания за работна среда и развитие и разполага със собствен жп коловоз. 

"Изискванията на нашите клиенти са големи, затова в бъдеще ще продължим да подобряваме и разширяваме инфраструктурата си в цялата страна, не само в София. Ние сме един от лидерите на пазара - стремим се към постоянен растеж, ефективност и качество на услугите", коментира Зоран Лазароски, управител на DB Schenker в България

"Ще усъвършенстваме и внедряваме нови технологии в бизнеса. Идеята е да можем да отговорим на нарастващото търсене и очакванията на всички наши големи клиенти, както и на новите инвеститори, които идват в България", сподели още той. 

"Все повече се стремим да сме максимално близо до клиентите, тъй като те са ни най-верния коректив как се движим и дали правилно сме се насочили към продуктите, които предлагаме", каза от своя страна Катерина Русева, ръководител отдел Продажби и Клиентски център. 

Като лидер с дългогодишен опит и доказана експертиза в транспортния и логистичен бизнес, днес DB Schenker в България управлява десетки хиляди квадратни метра складова площ и обработва стотици хиляди пратки годишно. Компанията предлага иновативни решения за индустрията и широк набор от услуги за сухопътен транспорт, въздушен и морски транспорт, договорна логистика, мултимодални решения, складиране, услуги с добавена стойност, премествания, панаирна и изложбена логистика.

Последни новини
Още от Новини