Index Sport - архив

Всяка делнична вечер от 20:00 до 20:30 часа

Водещи: Александър Костадинов и Цветин Филипов

Ще премине ли Перишич в Арсенал?

Александър Костадинов и Цветин Филипов, Index Sport, 31.01.2019

Футболистът на Интер Иван Перишич е уточнил условията си за преминаването му в Арсенал. Сега всичко опира до постигането на консенсус между двата клуба. Перишич, който скоро ще навърши 30 години, се е разбрал да получава заплата от 3 млн. евро на година, отбелязва италианската медия Libero. От юни заплатата на хърватската звезда ще се увеличи до 6.5 млн. евро. Това каза водещият на предаването Index Sport Цветин Филипов.

„На теория договорът на Перишич с Арсенал ще е до 2022 г. Към момента трансферът е спорен. Преди дни треньорът на "топчиите" Унай Емери индикира, че клубът може да си позволи януарски трансфери, само ако става дума за привличане на играчи под наем“.

Титулярът на Хърватия безспорно блесна на Световното първенство по футбол в Русия през лятото на 2018 г. Проблемите за Перишич дойдоха, когато старши-треньорът на Интер Лучано Спалети, заяви, че играчът ще остане на скамейката. Хърватинът пожела да не играе, а новият му клуб вече е почти ясен, коментира водещият на Index Sport Александър Костадинов.

Вижте повече във видеото. 

Последни новини
Още от Index Sport