Бизнес старт

Понеделник - петък, 7.00 - 9.00 часа

Водещи: Живка Попатанасова и Христо Николов

Моловете се връщат към нормалност при строги правила за безопасност

Лилия Кръстева, управител за България на Ceres Management Services, Бизнес старт, 19.05.2020

Моловете работят под изключително строг режим за дезинфекция и почистване. Имаме изработен протокол за сигурността на обектите, които управляваме. Също така още преди обявяването на извънредното положение започнахме да почистваме всички повърхности на всеки час с дезинфектанти. Това каза Лилия Кръстева, управител за България на Ceres Management Services, която управлява мол Park Center Sofia и Sofia Airport Center, в предаването "Бизнес старт" с водещ Христо Николов.

"В момента в моловете движението е организирано двупосочно и всички са с маски. С голяма сигурност мога да кажа, че молът е най-безопасното място. Тези големи обществени пространства при спазване на мерките не са опасни".

Още по темата

"Моловете са място за услуги и срещи. Бавно се връщаме към нормалност и ние сме заинтересовани да спазваме всички рестрикции", допълни тя.

"Охраната инструктира хората на влизане. Не се сблъскват хора. При струпване на хора охраната спира влизането. Българите спазват всички правила и внимават да не се блъскат с други хора".

Тя коментира, че поддържат ежедневен контакт с търговците. "Те също спазват всички мерки.

"Вчера имахме добър отзив от клиентите. Хората вече имат нужда да си купят нещо, внимават какво правят и какво докосват. Всичко е регулирано".

Лилия Кръстева отбеляза, че затварянето на моловете е било голям шок за наемателите.

"Ние предложихме помощ на всички магазини да продават онлайн. В момента сме изработили маркетинг стратегия за отварянето на мола отново. Всички наематели на магазини в мола търпят големи загуби заради затварянията".

Вижте целия разговор във видеото.

Всички гости на "Бизнес старт" вижте тук.

Последни новини
Още от Бизнес старт