„България Еър“ с допълнителни полети до редица дестинации за празниците, спазвайки всички мерки

Дестинациите са Париж, Цюрих, Амстердам, Лондон, Франкфурт, Берлин, Брюксел и Атина

09:30 | 3 декември 2020
Обновен: 09:32 | 3 декември 2020
Автор: Станислава Цветкова
„България Еър“ с допълнителни полети до редица дестинации за празниците, спазвайки всички мерки

При стриктни хигиенни и организационни мерки и след щателно дезинфекциране на самолетите с препарати и UV лъчи, националният превозвач „България Еър“ ще предложи на всички, които ще пътуват, сигурен и комфортен превоз, както и още по-удобни полети.

Специално за празниците компанията обяви пускането на допълнителни полети до редица дестинации, сред които Париж, Цюрих, Амстердам, Лондон, Франкфурт, Берлин, Брюксел и Атина. По този начин авикомпанията продължава да работи в унисон с мисията си да бъде в помощ на пасажерите и на всички, за които пътуването е необходимост.

За да осигури сигурен, безопасен и спокоен превоз, „България Еър“ е предприела всички необходими мерки. Преди всеки полет самолетите на националният превозвач се дезинфекцират със специални препарати, както и със специална UV машина, която доказано унищожава всички вируси и бактерии от гладките повърхности. С нея се третират щателно всички повърхности, до които пасажерите могат да имат допир. Може да видите тук как се дезинфекцират с UV лъчи самолетите на националния превозвач.

Самолетите на „България Еър“ са оборудвани и със специалните въздушни HEPA филтри, които елиминират до 99.998% от всички познати бактерии и вируси във въздуха и на всеки няколко минути обновяват въздуха в салона. В допълнение и унисон с препоръките на авиационните и здравните власти, на борда на самолетите са подсигурени топла вода, сапуни и дезинфектанти.

Паралелно с това, националният превозвач предлага и удобна политика за презаверяване на самолетни билети. По този начин, дори да се наложи пътникът да се откаже от полета си, той може безплатно да го презавери за пътуване на друга дата или дестинация и дори да го преотстъпи на свой роднина или приятел. Подробности за гъвкавите условия за презаверка на самолетни билети може да откриете тук