Технологичното предаване UpDate отбелязва 6 години на малкия екран

Иновативното шоу се излъчва всяка събота и неделя, от 19:30 часа, по Bloomberg TV Bulgaria

14:10 | 21 януари 2023
Автор: Bloomberg TV Bulgaria
снимка: Bloomberg TV Bulgaria
снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Единственото седмично предаване в българския ефир, посветено на технологиите - UpDate, прави своите 6 години на малкия екран. Иновативното и съвременно телевизионно шоу печели вниманието на зрителите всяка събота и неделя, от 19:30 часа, по Bloomberg TV Bulgaria.

Технологичните анализатори Елена Кирилова и Бойчо Попов, които са автори и водещи на UpDate и добре познати лица от ефира на бизнес телевизията, вече 6 години успяват да намерят отговори на актуални въпроси в сферата на дигиталния свят и хайтек индустрията. Те ще продължат да интригуват зрителите с любопитни теми и да ги запознават с най-новите български и международни стартъпи, откроили се с дръзки и иновативни бизнес концепции. Освен водещи на предаването, Бойчо Попов е и гл. редактор на Investor.bg, а Елена Кирилова е технологичен редактор във водещия икономически сайт.

Всяка седмица UpDate представя на зрителите актуална информация за ролята на технологиите в развитието на бизнеса с помощта на експертно мнение на утвърдени технологични мениджъри от световно признати компании. В стремежа си да открият най-новите тенденции в технологичния сектор водещите на предаването провеждат интервюта с експерти от целия свят с помощта на студиата на Bloomberg LP, като някои от тях са от Сингапур, Лондон и Сан Франциско.

„Технологиите дълго време ще останат актуална и важна тема, която засяга целия свят от обществото до бизнеса. През годините, посредством UpDate, неколкократно сме доказали ползите и рисковете, които крие секторът, и продължаваме да твърдим, че успехът на хайтек индустрията ще се задържи още известно време. От стартирането на предаването до днес целта ни винаги е била да представяме стойностно и полезно съдържание и се надяваме да продължим да го правим. Щастливи сме, че вече 6 години успяваме да привлечем интереса на технологични експерти, успешни компании и, разбира се, вниманието на нашите зрители“, коментираха водещите Елена Кирилова и Бойчо Попов.

Сред гостувалите в предаването са утвърдените експерти Пат Гелсингер, главен изпълнителен директор на Intel, Джамел Агауа, главен изпълнителен директор на Viber и Гуо Пинг, заместник-председател на Huawei Technologies, който е и главен изпълнителен директор на компанията. Други специалисти и лидери в технологичния сектор, гостували в UpDate, са Марк Бирон, главен изпълнителен директор на Melexis и Декс Торик-Бартън, доскорошен ръководител „Комуникации“ в SpaceX, корпорация чийто основател е Илон Мъск.

Всички епизоди от технологичното и иновативно предаване можете да откриете ТУК.