Бизнес Среща Сезон 2: Предприемачи на бъдещето. Епизод 3 - Как да предизвикаме търсене на продукт

Виктор Манев, съосновател и партньор в инвестиционната компания Impetus Capital и Блажка Трепетанова и Денимир Димитров, основатели на компанията производител на биоразградими прибори, чаши и чинии Zero Wave

16:01 | 29 септември 2021
Обновен: 09:16 | 30 септември 2021
Автор: Антон Груев

Това е подкаста Бизнес среща. В няколко издания ви правим съпричастни към менторски сесии между инвеститори и предприемачи. Те са продължение на проекта Предприемачи на бъдещето и се излъчват с подкрепата на Уникредит Булбанк.

В този епизод ще чуете разговора между Виктор Манев, съосновател и партньор в инвестиционната компания Impetus Capital и Блажка Трепетанова и Денимир Димитров, основатели на компанията производител на биоразградими прибори, чаши и чинии Zero Wave. Те ще търсят отговор на въпросите: как да предизвикаме търсене за продукт, чиято нужда не е напълно осъзната от потребителите и кои са нещата, които провокират инвеститорите да вложат пари и енергия в даден проект и екип.

-------------------------

В следващото издание на подкаста очаквайте срещата между Димитър Димитров, изпълнителен директор на Алтерко и Стефан Иванов, съосновател на Ампеко, компания, която разработва софтуер за електрическа мобилност. Те разговарят за това как се прави оценка на прохождаща компания и какви са различните възможности за финансиране.