Bloomberg TV Bulgaria Интервю

Всеки делник от 19:30 часа

Намирането на точните клиенти е ключово за стартиращите компании

Марин Георгиев, Subscribe.bg, Bloomberg TV Bulgaria Интервю, 12.01.2021

20:01 | 12 януари 2021
Обновен: 20:02 | 12 януари 2021
Автор: Николета Рилска

Намерете точните клиенти и не се страхувайте да се обърнете към тях. Точният клиент е по-добър от този, който би ви обърнал внимание, защото е по-малък или по някаква друга причина. Такъв съвет към стартиращите компании даде Мартин Георгиев от Subscribe.bg - един от победителите в инициативата “Вдъхновяващите 5”, в интервю за репортера Велина Велинова, излъчено в рубриката Bloomberg TV Bulgaria Интервю.

“Контактът с клиентите е много важен и не трябва да се чака за него. Понякога дори самата идея може да дойде или да се промени от контакта с клиентите. Правилното им идентифициране също в ключово”.

Георгиев разказа за сесиите на компанията с ментори от инициативата “Вдъхновяващите 5”. По негови думи един от най-полезните съвети за Subscribe.bg е да се фокусира върху конкретен проблем, който да се решава чрез комуникационната платформа на компанията.

“Още от самото начало комуникационните ни инструменти бяха ориентирани към лоялните клиенти, не толкова към намирането на нови”, обясни Георгиев. Той посочи, че така компанията стига до решението да предоставя инструмент, служещ като програма за лоялност на различни бизнеси.

Георгиев отбеляза, че компанията е в напреднали преговори за финансиране с български инвеститор.

Плановете ѝ са за разширяване извън България, основно на европейски пазари, стана ясно още от разговора.

Целия разговор вижте във видео материала.

Видеа с всички гости на рубриката Bloomberg TV Bulgaria Интервю гледайте тук.