Air France-KLM увеличава полетите до САЩ

Бен Смит, директор на Air France-KLM

18:01 | 22 септември 2021
Преводач: Петя Кушева

40 процента от нашия капацитет и нашите приходи за 2019г. са били предназначени за и от САЩ. Така че това е фантастична новина за нашата група Air France-KLM.

Въз основа на това, което видяхме това лято, след като европейските граници се отвориха, очакваме възстановяването на трафика от 2019г. да се ускори много. Така че наистина сме щастливи от това. Чакаме дълго време, от година и половина.

Това, което видяхме досега в области, в които са премахнати ограниченията е, че има ръст в търсенето, както от страна на свободното пътуване, така и от корпоративната страна.

Много фирми не са виждали своите колеги, не са виждали клиентите си от година и половина, така че определено в краткосрочен план очакваме да има добър начален старт. Ще продължи ли това, предстои да се види.

Но за семействата, които не са се виждали от година и половина, това е страхотна новина. Очакваме това да се възстанови бързо.

И както казах, ще видим дали ще се задържи най-голямото търсене от страна на бизнеса, след като първоначални интерес.

Има известен ценови натиск, който изпитваме през това лято в Европа. Било е и по-зле. Имали сме много по-лоши ценови войни.

Току-що получихме тази новина. Оглеждаме, за да видим как можем да добавим капацитет. Очевидно ще изучаваме много бързо нашите конкуренти сега, когато започваме предлагане и на нови полети в системата вероятно още утре.