Zoom очаква да задържи растежа, част 1

Кели Стекълбърг, финансов директор на Zoom

11:30 | 23 март 2021
Автор: Петя Кушева

Удивителна беше изминалата година за Zoom.

След завършване на фискалната година в края на януари, от 1 февруари започнахме работа по нашия план за финансовата 2021г.  След първите 6 седмици всичко се разви неочаквано, но по-добър начин. Това бе едно невероятно пътуване. Наехме над 2000 служители.

За нас е чест, че можем да свързваме не само роднини, но и студентите. Предоставихме Zoom на 125 хиляди домейна по целия свят през последната година. 
Направихме всичко възможно, за да може студенти и ученици да имат връзка с учителите си в този преиод. 

Станахме част от удивителни преживяванеия, като осиновявания, годежи и сватби. Възможността да осъществяваме връзка между отделни хора, семейства и организации на всички видове пазари, от които хората се свързваха през изминалата година бе за нас чест и вдъхновение. 

Сега сме фокусирани върху работа с всичките си бизнес клиенти и мислим какво е бъдещата форма на работата, на хибридната форма на работа, която виждаме. 

Неща като Zoom Phone набраха изключителна инерция през последните две тримесечия. Хората мислят стратегически, за да дадат възможност на своите работодатели и клиенти да се срещат с тях и да бъдат с тях, където и да са. Така че много се радваме от набраната инерция тук. 

Много се радваме от ръста ни при клиенти като зрители и служители. Миналата есен пуснахме нов проект - платформа наречена On Zoom. Тя ще домакинства събития като например йога, като ще събира заедно инструктура и учениците му по целия свят.

Частните уроци достигнаха отвъд нивото на възможностите налични на нашата главна улица. 

Наистина виждаме, че хората включиха тези форми на срещи, работа и учене вече в живота си. И като започнат да се движат безопасно по света отново ще искат да запазят удобството, което Zoom внася в живота им, а ще изберат да се срещат на живо с хората, които носят радост в живота им. 

На повечето от нас вероятно не им липсва пътуването до и от работа по два часа всеки ден, така че започва интегриране на хибридна стратегия и работодателите виждат, че тя не само е продуктивна и ефективна, но също така внася голямо задоволство сред служителите, които харесват гъвкавостта.

Така че сме фокусирани върху това да подкрепяме всички свои клиенти при всички случаи, докато стане ясно как ще се придвижват безопасно по света.