PayPal пуска отложено плащане в Австралия

Ендрю Тун, главен мениджър Плащания, PayPal Австралия

16:30 | 10 март 2021
Автор: Силвия Грозева

Ние влизаме на пазара в Австралия с PayPal Pay in 4. Услугата ще бъде достъпна за 9 млн потребители тази година от юни, ще има 4 безлихвени плащания.

Няма да има допълнителни разходи за бизнес партньорите. Ще бъде предоставена на стотици хиляди бизнес партньори в Австралия и милиони по света.

Ние идваме в отговор на интереса от страна на потребителите.

Когато стартираха PayPal с отложено плащане, PayPal Pay in 4 в САЩ и във Великобритания и Франция, бяхме затрупани от отзиви от бизнес партньорите, които искаха да разширят програмата като избор и гъвкавост.

Искаха да могат да предлагат пазаруване на едно място. Така че е невероятно да можем да предоставим тази услуга и в Австралия.

Искаме да отговорим на очакванията на потребителите, които в Австралия са 9 млн и ще могат да използват отложеното плащане от юни.

И на стотиците хиляди бизнеси на този пазар.

В САЩ това бе един от най-бързо стартиралите продукти в историята на PayPal. Надяваме се тук да постигнем същия успех като предложим избора и гъвкавостта, очакван от бизнеса и сигурността и удобството, очаквани тук от клиентите ни.

Имаме политика за защита на купувачите, политика за защита на продавачите, защитаваме бизнеса си. Всички транзакции с отложено плащане на PayPal са обхванати от тези политики.

Ще можем да предложим пазаруване на едно място за клиентите ни.

Дори и преди пандемията забелязахме ръст. Клиентите търсеха безкешови услуги. Те бяха готови още от края на 2016 и искаха да имат гладко преживяване.

Covid донесе изискването за клиентите ни да пазаруват онлайн. И вместо да е удобно да ползваш услугата, тя стана задължителна. Дойдоха 2 млн нови потребители в Австралия по време на пандемията, които за пръв път плащаха онлайн.

Ние успяхме да им предоставим безпроблемно преживяване със сигурността и удобството, което очакваха.

Очакваме тези клиенти да останат и да продължат да се възползват от всички наши предимства и сега с услугата за отложено плащане да им дадем повече гъвкавост.