Allegro разчита на технологичните си кадри

Франсоа Нюи, директор на Allegro

08:59 | 18 октомври 2020
Обновен: 09:05 | 18 октомври 2020
Автор: Bloomberg TV Bulgaria

Ще се насочим към това, което познаваме най-добре. Ще наемем фантастични технологични кадри. Осигуряваме постоянно потребителско преживяване и предстоят още много иновации.

Щом задоволяваме потребителя в Полша, те остават при нас. Това е играта в електронната търговия и в търговията изобщо.

Като директор и бизнес лидер наистина не се опитвам да прогнозирам пазара. Опитваме се да се съсредоточим върху броя на клиентите на платформата ни. Какво правим с тях? И дали акционерите харесват това, което правим.

Да, имаше елемент на изненада, но като директор, а и целият ръководен екип искат да развиват бизнеса, на се харесват постоянно на европейските потребители и до голяма степен се справяме.

Като компания, усещаме тласък за развитие от тази пандемия, а в същото време служителите ни са принудени да работят от вкъщи, да не ходят на гости на членовете на семейството си.

Усещаме и разрастването на бизнеса, защото сме безопасна възможност за тях.

Чувстваме ускоряване, направихме редица неща за потребителите – например програмата ни за лоялност Smart е безплатна за клиентите ни.

Всеки в Полша може да я използва безплатно по време на пандемията.

И се надяваме, че като правим правилните неща за потребителите и търговците, когато те отново ще имат избор, което очакваме, те ще останат с нас.

Това можем да направим.