Edmond de Rothschild и перспективите на Дубай, част 1

Саман Хабибиан, глобален пазарен лидер за Близкия изток и Африка, Edmond de Rothschild

21:30 | 2 март 2023
Преводач: Петя Кушева

Дайте ни представа голям е флага, който забивате тук, в Дубай? Колко голям е офисът и колко души сте привлекли?

За нас регионът всъщност е много стратегически пазар от гледна точка на стратегията за растеж на Edmond de Rothschild. Досега сме покривали пазара в Швейцария и други европейски локации.

Преместването в Дубай беше много естествен ход, след като получихме лиценз за консултантска дейност в Международния финансов център в Дубай. Планираме да започнем тук на място с осем изключително високопоставени колеги, които наскоро се присъединиха към нас.  

С това се стремим допълнително да инвестираме в таланта в региона и в допълнителен  растеж и да сме в близост до нашите инвеститори, докато сме в състояние да използваме това ноу-хау, което имаме в нашата централа.

С колко души започвате тук?

Осем.

И планирате ли да увеличите броя им?

Броят е вторият ни приоритет. Знаем, че Дубай има невероятни таланти и наистина искаме да растем. Разполагаме с много опитни и талантливи колеги, които представляват нашето ДНК и броят им може да расте между пет или десет на годишна база.

Как би изглеждал успехът в края на 2023 г. за вас? Какво сте привлекли като част от това разширяване?

Две са нещата. От една страна, искаме да спечелим пазарен дял в региона като продължаваме да инвестираме и в региона и в таланта.

От друга страна, ние сме известни като много смели строители на бъдещето. Самите ние сме предприемачи. Семеен бизнес сме. Всичко това е изключително съобразено с региона и с инвеститорите от региона и с това мисля, че имаме перфектната марка и страхотната позиция да спечелим пазарен дял и да увеличим пазарния си дял в региона, както и да продължим да се развиваме по отношение на таланта и разрастване на организацията ни.