Cisco: Технологията ще остане стратегически елемент за клиентите

Чък Робинс, директор на Cisco

17:30 | 15 юни 2022
Обновен: 19:32 | 15 юни 2022
Преводач: Силвия Грозева

Как е в Лос Анджелис, кажете ни каква е атмосферата на форума? Как се чувствате отново на живо там?

Сякаш отново се съживяваме. Тук са 1600 от най-близките ни приятели. Много от партньорите ни са отново тук. Имаме доста обучения. Имаме серия от нови продукти, които се обявяват тази седмица.

Както бихте очаквали, всеки се вълнува да е тук лично.

Отдавна мечтаехме за това. Дори днес се шегувахме колко се радваме, че не го правим онлайн в някаква тиха зала без обратна връзка.

Много енергия има тук.

Cisco винаги е бил смятан за лакмус за икономиката. Какво ви казват клиентите? Какво инфлацията и това, което става на пазарите се отразява на разходите им?

Днес си говорихме с клиенти и партньори как в последните 5-6г трябваше се справяхме с глобалната търговска война и митата, с пандемията, с проблеми на социалната справедливост, с проблеми с веригите на доставка, с войната с Украйна и инфлацията.

Клиентите ни не го приемат като новата норма, а с реалността. В света постоянно става разни работи, но технологията доказа в пандемията, че толкова ефективна в пандемията в поддържане на световната икономика и производителност на високо ниво.

Технологията ще остане стратегически елемент за клиентите ни.

Повечето казват, че продължават напред. Ще видим.

Илън Мъск казва, че има супер лошо усещане за икономиката. Джейми Даймън каза, че се готви за икономически ураган. Какво мисли Чък Робинс?

Оставам оптимист, но и разбирам, че в света има много усложнения. Оставаме насочени към доставката на технологиите до клиентите, постигане на резултати за акционерите и ще видим какво ще стане.

Определено има доста неща. Очаквам Фед да се задейства утре, въпросът е с колко и какво означава това.

Ние се готвим за това, което бихме могли да контролираме и ще реагираме подходящо на това, което не можем.