Бизнес старт

Всеки делник от 7:00 часа
Водещи: Живка Попатанасова и Христо Николов

Какво представлява конференцията Samodiva Mastermind

Андрей Илиев, съосновател на Samodiva Mastermind, „Бизнес старт“, 24.05.2019 г.

10:57 | 24 май 2019
Андрей Илиев, съосновател на Samodiva Mastermind, „Бизнес старт“, 24.05.2019 г.
Андрей Илиев, съосновател на Samodiva Mastermind, „Бизнес старт“, 24.05.2019 г.

Samodiva Mastermind е първата по рода си конференция у нас, която цели да усъвършенства личността в кариерен и личен план, за да бъде по-успешна в начинанията от собствения си живот. Това разказва за събитието съоснователят на идеята Андрей Илиев, който гостува в сутрешния блок „Бизнес старт“ с водещ Живка Попатанасова.

„Целта на Samodiva Mastermind Summit е да се формират пълноценни взаимоотношения между хората. Основните принципи са споделяне, взаимопомощ и израстване“.

Богатият житейски опит на хората е важен, но няма полза от него, ако липсват хора, с които да го използваш и усъвършенстваш, коментира още Илиев.

„Mastermind процесът има много важни ценности – конфиденциалност, искреност и грижа. За онези, които споделят трудно, това е тяхната възможност да се развиват“.

Хората, които се чувстват сами, много често не вярват, че развитието им се дължи на постоянното подобрение независимо от плана, в който искат да се развиват, отбелязва Андрей Илиев.

Samodiva Mastermind Summit ще се проведе на 27 юни в софийския хотел Rainbow Plaza. Там ще присъстват гост-лектори от различни части на света, за да споделят своя ценен опит с аудиторията, вдъхновявайки останалите в развитие на своето поприще.

Всичко за Samodiva Mastermind можете да видите във видеото.