Как bwin поддържат здравословна и безопасна игра за залози онлайн

В профила си всеки клиент може да постави автоматично ограничение относно своите депозити

12:58 | 8 юни 2021
Обновен: 13:03 | 8 юни 2021
Автор: Bloomberg TV Bulgaria
Снимка: bwin
Снимка: bwin

Онлайн индустрията за спортни залози и игри на риска има редица позитиви, ако гледаме развитието им през последните години. Индустрията не просто промени своя облик, но благодарение на модерните технологии, започна да привлича и нови клиенти, както и да разгръща своя пълен потенциал.

Брандове като bwin демонстрираха и продължават да демонстрират особено качество и професионални практики, с които да отговорят на изискванията дори на големите критици, но не трябва да забравяме една много важна подробност – отговорната игра се превърна в основна мисия, защото знаем, че по една или друга причина, много клиенти могат да преминат точно тази граница.

Ако разгледаме малко по-сериозно портфолиото на този оператор, веднага ще забележим, че освен лицензът, присъства и точно този призив. Логично е, че това също не е достатъчно, следователно нека обърнем внимание на функциите, които действат като една много добра превенция. Защо това е тема на разговор? През последните години политиката на индустрията се промени и макар да съществуват доста интересни възможности за успех, основният фокус винаги остава върху забавлението и удоволствието от риска.

Нито един бранд вече не обещава, че ще направи даден клиент богат, а и няма как да го гарантира. Как този бранд гарантира здравословна и безопасна игра? Във всеки един момент, в който решим да потърсим помощ и да усетим, че нарушаваме някои основни принципи на игра, веднага ще открием наличен в самата платформа. Трябва да напомним на всеки един клиент, че няма нищо срамно да се потърси помощ, срамното е да осъзнаваме, че имаме проблем и просто да го игнорираме.

След като говорим за добри практики, нека посочим и как самият оператор дава възможност още в самото начало да избегнем този проблем. В профила си всеки клиент може да постави автоматично ограничение относно своите депозити. Ако се чудите каква да бъде сумата, отговорът е много лесен – изберете онази, която по никакъв начин няма да се отрази на дневните ви разходи. По този начин няма да имате никакви терзания ако изгубите. Поставеният ограничител може да работи в определени интервали и веднъж установен, не се променя. Това означава, че без значение какво желание имате да инвестирате повече в това забавление, операторът винаги ще отказва извършването на превода.

В случай, че прекарате повече време в платформата, може спокойно да активирате опцията за почивка, която автоматично запазва профила ви, просто няма да ви позволява да играете или да правите депозити, ако имате инкасирани печалби, може да ги изтеглите, но нищо повече от това. Професионалистите съветват да прекарате малко време далече от това забавление, все пак нито ще затвори, нито ще изчезне. Ако и това не помогне, спокойно може да се изключите от самата платформа, като това означава, че дори и да се опитате да се регистрирате още един път, брандът ще откаже да си партнира с вас.

С всичко посочено, можем да получим много по-безопасна среда и най-важното, никой няма да ни притиска да играем, ако не се чувстваме комфортно. Впрочем не трябва да забравяме, че ако даден бранд направи точно това, комисията по хазарта ще поеме случая и ще наложи много свирепи санкции, следователно има само един съвет, който можем да предложим на всеки един потребител – да се забавлява и да знае, че докато играе отговорно и разумно, може да вземе най-доброто от тази индустрия, всичко останало е грешка.