Bloomberg TV Bulgaria с номинация в класацията „Любимите марки“

За 12-ти път класацията дава възможност на потребителите да посочат брандовете, на които имат най-голямо доверие

11:05 | 22 юни 2020
Обновен: 11:06 | 22 юни 2020
Автор: Николета Рилска
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Bloomberg TV Bulgaria е сред номинираните в класацията „Любимите марки“ в категория „Телевизия“. За 12-ти път класацията дава възможност на потребителите да посочат брандовете, на които имат най-голямо доверие. 

Единствената бизнес телевизия у нас Bloomberg TV Bulgaria успя да се наложи като предпочитан източник на информация от българския и световния бизнес и икономика. За близо 5-те години на българския телевизионен пазар медията спечели редица награди, последната от които на Българската асоциация по информационни технологии в категория „Журналистически принос“.  

В класацията „Любимите марки“ потребителите могат да гласуват до 26 юни в общо 36 категории на адрес www.mylovemarks.eu. Конкурсът преминава през няколко етапа. През първия потребителите ще отличат шестте най-предпочитани компании във всеки отрасъл, а през втория ще бъдат откроени трите най-любими марки. В последния етап ще бъдат определени победителите. 

„Любимите марки“ е единствената онлайн потребителска класация, която дава възможност на крайните потребители да оценят любимите си марки. Тя се провежда за 12-та поредна година, като във всяко издание се включват между 20 000 и 40 000 потребители.