Асоциацията на европейските журналисти в България подкрепя „Академия за финансови анализатори“ на Investor.bg

На 17 юни ще се проведе четвъртата лекция от образователната инициатива

17:10 | 16 юни 2021
Обновен: 17:46 | 16 юни 2021
Автор: Bloomberg TV Bulgaria
Асоциацията на европейските журналисти в България подкрепя „Академия за финансови анализатори“ на Investor.bg

Асоциацията на европейските журналисти в България ще подкрепи второто издание на образователния проект „Академия за финансови анализатори“, който Investor.bg организира съвместно с един от най-добрите бизнес университети в страната – Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ). Това е само една от инициативите, с които водещият икономически сайт, част от Investor Media Group, отбелязва навършването на своята 20-а годишнина с поглед към бъдещето.

„Решението на авторитетна организация, каквато е „Асоциацията на европейските журналисти в България", да бъде партньор на „Академията за финансови анализатори“, е признание за дългогодишните усилия на Investor.bg и Investor Media Group да насърчаваме младите таланти, които искат да се развиват във финансовата и икономическата журналистика и да повишаваме финансовата култура на българското общество, споделя Бойчо Попов, главен редактор на Investor.bg и водещ на технологичното предаване UpDate по Bloomberg TV Bulgaria.

Той е и лектор на всички седем онлайн видеолекции по бизнес журналистика, които се излъчват в реално време в социалните мрежи на ВУЗФ и Investor.bg всеки четвъртък, от 11 часа. На 17 юни предстои да се проведе четвъртата дигитална образователна среща, а темата е „Лийдът от 4 параграфа“.

Останалите лекции може да гледате тук.