Formula 1 идва на помощ на Netflix

Ще има нов сезон на документалната поредица F1: Drive to Survive

16:15 | 24 юли 2019
Автор: Георги Карамфилов
F1: Drive to Survive ще се появи отново на малкия екран през 2020 г. Снимка: Netflix
F1: Drive to Survive ще се появи отново на малкия екран през 2020 г. Снимка: Netflix

Кошмарното второ тримесечие на Netflix по отношение на набирането на нови абонати през 2019 г. може и да е една от най-лошите новини за компанията в последно време, но ето, че обещанията за по-светло бъдеще започват да се сбъдват. Хитовата документална поредица F1: Drive to Survive официално ще получи своето продължение през 2020 г., след като първият сезон привлече вниманието на автомобилните фенове по цял свят.

Снимачният екип на Netflix вече се е заел със заснемането на новата поредица, като зрителите ще могат да надникнат зад кулисите на най-бързото състезание на света и по-конкретно в кухнята на Световния шампионат 2019.

Всички 10 отбора ще открехнат вратите си, за да може привържениците от първо лице да проследят надпреварата за титлата във F1. Пилотите, ръководителите на отборите и собствениците на болидите ще разкажат повече за своята работа на и извън пистата, за да може за поредна година да станем свидетели на този спектакъл с високооктанов аромат.

Drive to Survive има потенциал, да се превърне в едно от водещите автомобилни предавания в мрежата, така че ще проследим с интерес как ще се отрази то върху цялостния облик на Netflix в безкрайната битка за зрители в интернет.